_DSC9211-2.Mobilen

Slussen invigs imorgon

"Ni känner till att Gud fyllde Jesus från Nasaret med sin helige Ande och gav honom kraft för den uppgift han fått, och att Jesus gick omkring och gjorde gott och botade alla som var i djävulens våld, eftersom Gud var med honom." (Apg. 10:38)

Imorgon ska det vara en mindre invigning av Slussen här i Stockholm. Troligen kommer en hel del människor att vara där. Jag kommer gå dit och dela traktater om Jesus! Den Helige Ande har ingivit mig om det flera gånger denna vecka. Men jag skriver inte det för att framhäva något. Det är bara ett faktum och jag älskar hans manings röst och vet att då är det av högsta värde att följa. Hans röst är så lågmäld. Men stark. Den är kärleksfull och efterlydnadsvärd. Ära vare Jesus! Låt det alltid vara så.

Låt oss alla höra hans manings röst i våra liv. Låt oss alla värdesätta hans infall och vägledning. Så kan han leda oss alla till en allt större tjänst för honom.

 Ja, den minsta tjänst är stor nog med honom.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln