_DSC9211-2.Mobilen

Evangelisation till veckan

Till veckan kommer jag att evangelisera i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan med flyers. Jag vet inte hur många gånger jag annonserat om det. Men det är med en lika stor förväntan varje gång.

Jag önskar jag kunde dela med mig av den välsignelse det ger, det välbehag från Gud. Det handlar inte om självexponering eller någon egen marknadsföring. Jag upplever att det är början på något mera och det har jag också många gånger påtalat. Det är något av det moln som följde Israels barn om dagen och elden om natten. Där HERRENS närvaro är där upplevs den.

I våra dagar har han kallat mig dit ut och därför går jag. Det kan låta anspråksfullt - och det är det. HERRENS härlighet har en enorm dragningskraft. Den Helige Ande vill dit!

Därför går jag.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nina » - Kom till Jesus! förvandlas!:  ”Томми ты молодец. Приятно видеть открытого человека. Который способен делать доб..”

  • Upp 13:17 » Tio tusen flyers!:  ”Amen! Halleluja! Glädje i Herren är vår starkhet. Och glädje följer i spåren nä..”

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt i..”

  • Upp 13:17 » Gensvar till Daniel Alm :  ”Dessa samfundspåvar saknar insikt vilket bevisas av dem själva iom att de gått i..”

  • Leif Backman » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Sanningen biter när den träffar. En rättmätig fråga till Daniel Alm, och många p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln