_DSC9211-2.Mobilen

Korsningen Gamla brogatan/Drottninggatan

Nu har vi flyttat in till Stockholms innerstad. Därför har aktiviteterna på hemsidan varit låg en tid. Ja, även om det är i dess ytterkant så hör det ändå till innerstaden. Ohh...jag känner visionen om en biograf i innerstaden rycka närmare! Staden skall intas och det är ett under att vi hamnat här. Jag är innanför murarna. "Och vi vandrar här i tro, inte i åskådning."

Nu är pandemin i dess akuta form också förbi. Merparten av befolkningen är vaccinerade och vi kan i allt större utsträckning röra oss bland människor.

Jag har fått ett uppdrag och det gäller att gå ut på en gata ..."den är full av folk!!" Jag kommer inom kort att ses i korsningen Gamla Brogatan/Drottninggatan igen. Där väntar ett gigantiskt arbete. Dit ska jag ta Jesus till Stockholmarna och jag vet att han kommer att gå med mig. Gud ska manifestera sin närvaro, det tror jag på. Hans namn skall äras och upphöjas. Men att gå - det måste vi göra själva. Gud har inga andra ben på jorden än våra!

En väldigt spännande tid ligger framför.

Visionen lever!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln