_DSC9211-2.Mobilen

Korsningen Gamla brogatan/Drottninggatan

Nu har vi flyttat in till Stockholms innerstad. Därför har aktiviteterna på hemsidan varit låg en tid. Ja, även om det är i dess ytterkant så hör det ändå till innerstaden. Ohh...jag känner visionen om en biograf i innerstaden rycka närmare! Staden skall intas och det är ett under att vi hamnat här. Jag är innanför murarna. "Och vi vandrar här i tro, inte i åskådning."

Nu är pandemin i dess akuta form också förbi. Merparten av befolkningen är vaccinerade och vi kan i allt större utsträckning röra oss bland människor.

Jag har fått ett uppdrag och det gäller att gå ut på en gata ..."den är full av folk!!" Jag kommer inom kort att ses i korsningen Gamla Brogatan/Drottninggatan igen. Där väntar ett gigantiskt arbete. Dit ska jag ta Jesus till Stockholmarna och jag vet att han kommer att gå med mig. Gud ska manifestera sin närvaro, det tror jag på. Hans namn skall äras och upphöjas. Men att gå - det måste vi göra själva. Gud har inga andra ben på jorden än våra!

En väldigt spännande tid ligger framför.

Visionen lever!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thommy Jakobsson » Jesus !:  ”Ja, den är underbar, Stina. Jag har haft den flertalet gånger här på bloggen. Ko..”

  • Stina » Jesus !:  ”Stämmer helt in i vad du säger! Var tvungen sjunga sången för mej själv. Men Pel..”

  • Helene » Jesus Revolution:  ”Hej! Jag kommer gärna till Stockholm vid tillfälle. Väntar in tills Herren har b..”

  • Siri » Jesus Revolution:  ”Jesus is the revolution for the people!”

  • Thommy » Mannen med vilddjursklor:  ”Ja, det är det bestående intrycket också jag har av den museiintendent som förev..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln