_DSC9211-2.Mobilen

Korsningen Gamla brogatan/Drottninggatan

Nu har vi flyttat in till Stockholms innerstad. Därför har aktiviteterna på hemsidan varit låg en tid. Ja, även om det är i dess ytterkant så hör det ändå till innerstaden. Ohh...jag känner visionen om en biograf i innerstaden rycka närmare! Staden skall intas och det är ett under att vi hamnat här. Jag är innanför murarna. "Och vi vandrar här i tro, inte i åskådning."

Nu är pandemin i dess akuta form också förbi. Merparten av befolkningen är vaccinerade och vi kan i allt större utsträckning röra oss bland människor.

Jag har fått ett uppdrag och det gäller att gå ut på en gata ..."den är full av folk!!" Jag kommer inom kort att ses i korsningen Gamla Brogatan/Drottninggatan igen. Där väntar ett gigantiskt arbete. Dit ska jag ta Jesus till Stockholmarna och jag vet att han kommer att gå med mig. Gud ska manifestera sin närvaro, det tror jag på. Hans namn skall äras och upphöjas. Men att gå - det måste vi göra själva. Gud har inga andra ben på jorden än våra!

En väldigt spännande tid ligger framför.

Visionen lever!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Märta » Arbetet i Guds rike:  ”Instämmer helt och fullt med Backman "Tack för din klarsyn och tydliga analys!"”

  • Leif Backman » Arbetet i Guds rike:  ”Guds ord är skarpt och klart. Svart är svart och vitt är vitt. Grått blir det nä..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”Forts. Pingstledaren Alm tycks sakna orientering i Skriften såväl som i den andl..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”I sin slutplädering skjuter han skarpt, pingstledaren. Det tragikomiska är att h..”

  • Leif Backman » Nyhemsveckan:  ”Bibeln säger; "Hur kan en blind leda en blind?" Ärkebiskopen har under sin ämbet..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln