_DSC9211-2.Mobilen

Ta emot Jesus idag!

Alltid i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan Alltid i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan


Hej min vän som hittat hit till min hemsida och som har fått en flyers av mig idag. Jag heter Thommy Jakobsson och är en gatuevangelist som så fort jag har möjlighet står just i denna korsning och försöker skapa kontakt med människor genom flyers. Ett utomordentligt sätt att nå direkt kontakt utan omsvep. Jag har varit en kristen i 50 år. Jag är inte utsänd av någon organisation. Inte heller tvingad till det. Jag är driven av Guds kärlek och kallelse att nå just dig! Så vet du mina motiv. 

Min vän! Du är sökt av Gud. Du är älskad av Jesus och hans ande söker dig till frälsning. Det är din längtan och ständiga hunger i sökandet efter tillfredställelse som egentligen är Guds andes röst till dig och inom dig. Du behöver alltid unna dig något. Känner du igen det? En ständig hunger inom olika områden och på det kulturella området. Jesus kom för att ta din synd. Du är en syndare. Det vet du om men kan inte själv hantera det. Det är ingen anklagelse. Det är bara fakta. Också jag var en syndare men har fått förlåtelse och blivit en hel människa i mötet med Jesus. Det kan jag vittna om. 

Min vän! Vi är evighetsvarelser, som det står på min traktat. Vi är därför bara på genomresa i livet. Vi kommer alla en dag att antingen gå förlorade för evigt på grund av vår synd eller bli räddade genom Jesus försoningsdöd för oss. Du förstår; Gud har skapat en ny tillvaro bortom detta livet! Varför? Därför synden kom in i världen. Men han har strikt beslutat att ingen synd får komma in i vår nya tillvaro, i hans himmel. Så svindlande stort men också så allvarligt. Vi har därför vårt eget liv i vår hand. Jesus kommer aldrig tvinga dig att överlämna din synd till honom. Aldrig! Det måste du göra själv.

Jesus står och knackar på ditt hjärtas dörr. Han kunde öppna ditt hjärta utifrån, för att använda den bilden, men du måste öppna dörren inifrån och släppa in honom. Han kör inte över din egen vilja. Vårt hjärta är som en bostad för alla de vi har kära. Ett rum för mamma och pappa. Ja, om de fortfarande bor ihop, förstås. Annars får de väl ha ett rum var därinne. Ett rum för varje av våra barn. Våra släktingar och anhöriga. Vänner och medmänniskor. Men det finns ett rum som är helt övergripande; Rummet som Gud är till för! Rummet som består av hela ditt väsen.

Ta emot Jesus i ditt hjärta. "Den som åkallar Herrens namn skall vara frälst! " Så står det i Guds ord. Vad betyder åkallan? Man ropar på hjälp och man menar det, betyder det. Öppna dig i tro för Jesus! Han kommer att möta med dig.

Och vet du vad? Han tar hand om grovstädningen och den fortlöpande finstädningen av din själ. Han sopar bort hat, bitterhet, skuld och annat som tynger din person. Sedan fyller han dig med en övermänsklig frid ända ner i källaren av ditt väsen! Hans ande blir ditt nya ventilationssystem som skapar fin atmosfär i din själ och du blir blid. Ja, du kanske kommer att uppfattas som en mespropp i världen men det är för att där är allt så brutalt. Jesus är inte brutal. Han är mild men kan säga ifrån som ingen annan.

Gud välsigna dig! Vill du ha hjälp i bön att bli frälst så följer jag dig mer än gärna. Men du måste själv bekänna med egna ord. Säg namnet Jesus i ett relationsmöte med honom. Jag följer dig gärna i den bönen. Jag är inte väsentlig i sammanhanget men kan vara med dig likt en barnmorska till att föda dig på nytt. Sedan kan jag döpa dig till Kristus och du får bildligt talat dränka dina gamla synder av lögner, smuts och kanske ännu värre ting. Du kommer att få börja ett helt nytt liv där mycket du nu dras med blir oväsentligt.

Jag skriver alltid på denna blogg innan jag går ut i korsningen. Det är väldigt bra för då kan du alltid möta mig på offentlig plats. Kom som du är! Stockholms stad upplåter korsningen åt mig så jag behöver inga pengar för det. Gatukontoret har satt dit åtta stora lejon av cement så jag står konungsligt trygg där. 

Sök Jesus till frälsning medan tid är! Du vet; någon som knackar på en dörr för att komma in står inte och knackar hur länge som helst... Om ingen öppnar måste man gå vidare. Förstå min bild.

Därför säger bibeln; Idag är frälsningens dag! Idag om du får höra hans röst så ska du inte förhärda ditt hjärta.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln