_DSC9211-2.Mobilen

Hela skriften!

"Hela Skriften är utandad av Gud och nyttig till undervisning, tillrättavisning, upprättelse och fostran i rättfärdighet, så att gudsmänniskan blir fullt färdig, väl rustad för varje god gärning." ( 2 Tim. 3:16-17 )

Detta forum har kommit att bli något av en evangelists dagbok. Det är också mycket medvetet. Det ligger över mig att också vara ett exempel för andra. Att om möjligt bli en inspiratör.

När jag sist beställde nya flyers så ville jag byta ut texten, budskapet. Göra den mer uppfodrande. Vi är i tiden och vi befinner oss på en vandring i livet där utgången är himmel eller helvetet. Det är den krassa verkligheten. Och den får vi inte sopa under mattan. Livet är en strid ifråga om eviga värden.

Jag har tittat på andra evangeliska traktater. De gör allt för att vara inbjudande. Det är en överbetoning åt det lyckliga hållet. För att verka inbjudande. Ja, det är en obeskrivlig frid och glädje i JESUS! Det vet varje pånyttfödd människa. Men det finns flera sidor av det livet.

Det finns en udd i evangelium som inte får glömmas bort. Den udden är riktad emot synden. Har du möjligen sett en flyers som talar om synd, nu för tiden? Om du någonsin stöter på någon flyers. Nej, det är mycket lycka och befrielse. Och jag säger inte att det också har sin givna plats. Så det är inte det. 

Jag har brottats mycket med textinnehåll. Jag tror att man ska ha stor tilltro till att JESUS verkligen förmår möta den enskilde på tu man hand. Peka på JESUS! Därför uppmanar jag till det. Vänd dig till JESUS i bön. Han hjälper! Så min första utgåva av traktat får vara kvar men också den senare och jag kommer säkert också att skaffa ytterligare traktater med annan text. 

Bibelordet här går i god för att all skrift som är ingiven av Gud är till nytta. Ja, kanske man kan göra liknelsen med de fyra sädesslagen. Råg, korn, vete och havre. De är alla frön men de är inte alla lika lättsmälta. Vi behöver också råg i livet som är fiberrikt. Förstå min bild. Vi ska vara såningsmän av livets ord. 

Tänk om jag kunde få fler på fötter! Ni vet inte att däri ligger början på väckelse. Men så är det. JESUS med den helige Ande går med. Jag talar av erfarenhet. Jag går ensam men upplever det varje gång. Han är en verklig hjälpare!

Åhhh...hela min varelse är uppslukad av att ge mig iväg ut på stan och jag blir inte trött. Kan du förklara det? Detta upptåg är inne på sitt fjärde år och HERREN växlar upp det allt eftersom.

I sommar kommer jag att stå många dagar i denna tjänst. Det är möjligen den ringaste, den povraste men absolut den mest härliga tjänsten för JESUS!

Gud välsigna dig!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln