_DSC9211-2.Mobilen

Sverige dras in i kriget

Sveriges bidrag av 5000 pansarbrytande granater till Ukraina börjar synas på bilder i massmedia. Den tidigare statsministern Carl Bildt skriver på Twitter; "om 20 procent av dem träffar sina mål, kan så många som tusen fordon till intet göras." Det är inte bara rätt uträknat utan är också en anspråkslös illustration på hur stor effekt detta bidrag kan ha. 

Devisen "anfall är bästa försvar" får nu sin prövning. Men det sätter också vårt land på fiendelistan. Även om pansarskott 86 definieras som ett defensivt vapen så får det ett offensivt och utslagsgivande resultat. Ryssland måste om möjligt besegras på Ukrainsk mark. Är det så vi ska förstå det? Det är en oerhörd situation och vi vet inte hur detta kommer att sluta.

Till veckan vill jag gå ut med mina evangeliska flygblad. Jag säger det igen; gör det som Jesus skulle ha gjort. Möt människorna med frälsningens budskap.

Jag förstod inte för två år sedan då jag fick visionen om en biograf i Stockholm, hur det skulle kunna vara meningsfullt då människor idag inte är intresserade av evangelium. Hur ska man kunna samla människor till gudstjänst i en stor biograf? Idag förstår jag det bättre. Inför framtiden.

Det kommer en nöd också över vårt folk! Gör dig beredvillig att möta människor med hopp! Hopp för tid och evigheten.

Jag erbjuder dig igen att beställa traktater av mig. Jag kommer skicka till dig så du kan aktivera dig. 

Gud välsigne dig.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln