_DSC9211-2.Mobilen

- Var kan man beställa flyers?


Jag har fått förfrågningar kring de traktater jag delar ut och var man kan beställa dem. Jag vill mer än gärna berätta för alla som kan tänkas inspireras av denna utmärkta evangelisationsform och varifrån jag beställer dem. 

Jag har haft ett par olika traktater i A6 format under några år nu. Det är till storleken en fjärdedel av ett A4 ark. Portabla och lätta att dela ut. Du kan se traktaten som jag senast använt med dess fram och baksida här ovan. Pappret som jag valt har en lite finare yta. Blankt papper eller premium papper. Desto fler man beställer - desto lägre blir styckpriset. Jag brukar beställa 10-20.000 stycken åt gången. Men det går bra att beställa 500 st. eller 1000 st. också för den delen. Men de blir dyrare.

Det fina är att vem som helst kan göra dessa traktater. Det finns mallar och bilder på vistaprints hemsida som man får använda fritt. Där drar man bara textkolumner och väljer färg och storlek på bokstäverna utifrån det budskap man vill förmedla. Det är enkelt att få till.

Gå in på vistaprint.se och skapa dig ett gratis konto och börja laborera med ett eget utkast till traktat. Det kan du göra kostnadsfritt utan att verkställa någon beställning. På så sätt kan även den ovane känna sig trygg med det. Sedan lägger man bara in sin order, när man känner sig nöjd med sin layout och utformning av traktaten. De skickas sedan till vald postadress. Du har dem på ett par veckor. 

Det finns också en prislista knutet till din beställning som visar på vad man får betala, så att man inte blir överraskad. Jag har gjort kostnaden till ett offer åt Herren och för att nå människor. Det är ett sätt att "samla skatter i himlen" men också "vänner i den tillkommande världen", som det står i Guds ord. Det är stora perspektiv på det. Så Gud välsigna alla er som tar denna kallelse över sitt liv. Du kommer att bli välsignad och du befriar dig själv ur den förfärliga kyrkliga passiviteten. Den är inte av godo! Evangelium är till för att överföras till andra. Varför heter det "Missionsbefallningen"? För att det är en befallning, så klart.

Gode Gud! Jag har nu fått en dubbel arvslott på mitt liv. Jag har nu två korsningar som jag "drivs" att närvara vid med evangelium. Det är korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan i Stockholm och korsningen Korsgatan-Kungsgatan i Göteborg. Hur ska jag få det att gå ihop? Jag har bara en kropp och är bunden till den. Visserligen; Hesekiel blev genom Anden förflyttad från Babylon till Jerusalem. Paulus blev också han förflyttad vid ett tillfälle. Han förflyttades riktigt långt. Till tredje himlen! Filippus flyttades fem mil vid ett annat  tillfälle. Genom samme Ande. Det är 50 mils avstånd till Göteborg från Stockholm. Allt är möjligt för den som tror! Men det står inte att Filippus trodde något om det. Inte om Paulus heller. Hesekiel blev nog också överraskad när han plötsligt befann sig i hemlandet. Den Helige Ande flyttade dem i alla fall! Vad kan vi dra för slutsats av det? Det finns oanade och outnyttjade resurser hos Gud!

Ja, det handlar om ett tiotal år då detta arbete måste utföras med frenesi. Det är bråttom! Och jag känner elden brinner för denna sak. Jag måste också spela in några program över temat "Frälsning" "Dop" och "Andedop" på You Tube. Det hör till frälsningens grunder i tron. Det är mer än viktigt!

Jag vill också spåna på en ny traktat och jag undrar om det inte ska stå; JESUS helar, JESUS frälsar, JESUS befriar. För det är det som Jesus gör. Varför då inte lyfta fram det i klartext?

Jag önskar att jag kunde göra dig delaktig i detta. Det kan du göra i bön. Jag kunde förvisso öppna ett bankkonto där alla som vill kunde stödja denna verksamhet - med själ och hjärta -  och sända en gåva till detta arbete. Men jag har redan sett farorna i det hos andra. Jag vet att de som gjort så tenderar att logga in på verksamhetens bankkonto det första de gör på morgonen för att se hur mycket medel som kommit in över natten. Så styrs verksamheten, komforten och dagsformen utifrån det. Det är av djävulen! Till slut tar flödet av pengarna smörjelsens plats och verksamheten slutar i likviditetskris. Guds verk är inget vanligt företag. Och ska inte drivas så heller. Det bygger på helt andra principer.

Nej, vi ska själva ge vårt offer kopplat till vår gudstjänst. Då blir det andliga resultat och "elden kommer att gå fram över styckena", som det står om Abrahams offer (1 Mos. 15:17 ) . Pengar har en tendens att bygga verksamheter som sedan får likviditetsproblem. Verksamheter går sedan under. Men innan dess har man för länge sedan hamnat i andlig torka. Varför? Man bytte fokus.

Det är inte modellen.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Etikettmoln