_DSC9211-2.Mobilen

Välkommen lyssna till förkunnelsen!

"Sedan Herren Jesus hade talat till dem, blev han upptagen till himlen och satte sig på Guds högra sida. Och de gick ut och predikade överallt, och Herren verkade tillsammans med dem och bekräftade ordet genom de tecken som åtföljde det." (Mark. 16:19-20)

På tisdag kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan-Drottninggatan igen - om det inte regnar. Då blir traktaterna blöta.

Många kontaktar mig med sina personliga bönämnen. Det förvägrar jag ingen. "Kom till mig ", sa Jesus, och i livets alla skiften. Han har en lösning för varje situation. Tro inget annat! 

Bibelordet jag refererar till idag är särdeles. Jesus hade återvänt till himlen men det står ändå att han verkade. Och vad mer? Tillsammans med lärjungarna. Tillsammans! Han bekräftade ordet genom de tecken som åtföljde dem. Det är en verksam och levande tro.

Guds rike behöver inte fler sympatisörer. Men Herren behöver fler som är verksamma i tro på ett personligt plan! Det kräver ett visst mått av medvetenhet. Inte självmedvetenhet men kallelsemedvetenhet. Det är Jesus som är i centrum och inte vår kuvade fåfänga under förväntade fromhetsideal. 

Vi ska tro Gud om stora ting den sista tiden som är kvar!! De sjuka kommer att komma till Herren självmant och de besatta kommer djävulen att sända till oss - han som är van vid att tro sig vinna varje delseger. Men han är besegrad i grunden. Lovat vare Gud! Han är besegrad. Jesus löser varje boja och sätter fångar fria!

Väl mött där ute och glöm inte ta dig tid i helgen och lyssna på mina Youtube inspelningarna jag lagt upp och sänd dem vidare till andra. Dessa har jag spelat in för att väcka upp tron. Res dig upp i Jesu namn ur den religiösa medelmåttligheten. Frälsningen är ingen livförsäkring som aktiveras under nöd.

- Det är ett rikt, aktivt och mycket spännande liv med Gud!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln