_DSC9211-2.Mobilen

Att tjäna Gud är lycka!

Herren helar och han upprättar! Herren helar och han upprättar!


På onsdag kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan med traktater. Det är en verklig gudstjänst att få bekänna och vittna om Jesus. 

Jag kommer vara där vid 11.00 tiden och några timmar framåt.

Att möta människor förutsättningslöst är en spännande utmaning. Man vet aldrig vilka behov eller möten som kan ske. Det är det som är så nyttigt. Man får lära sig att lita på den Helige Andes inspiration och ledning. Det är en av de bästa formerna för det. Man lär sig höra hans röst då man inte har några andra hjälpmedel att tillgå.

Man övar sig också i frimodighet. Frimodig är att vara djärv. Den Helige Ande är mycket djärv. Så det finns mycket att växa i och att lära av honom! 

Det följer också en enorm välsignelse att tjäna Gud. Det är dagar jag ser fram emot. Det är få inslag i livet som medför så mycket glädje som att göra det Gud vill. Han belönar den som går med evangelium - för vem vill inte vara fullständigt lycklig? Man gör det åt honom. Då blir man lycklig! Det är därför det får kallas för en gudstjänst. Man gör en tjänst åt Gud och räcker en hjälpande hand till människor som han söker till frälsning.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln