_DSC9211-2.Mobilen

Herren ska göra det

"Närma er Gud, så skall han närma sig er. Gör era händer rena, ni syndare, och rena era hjärtan, ni tvehågsna."  (Jakob 4:8)

Likt en svårt arbetssökande som inte funnit något arbete under arbetslöshet. Likt en storföretagare som ingen önskat arbeta åt, så manar Herrens Ande mig att gå ut på stan med evangelium åt honom. - Gode Gud! Det är så påtagligt och ofta förekommande. Det är utom mig! - Gode Gud! Han kommer utan förvarning och med en sådan stark övertygelse. Ibland på flyget. Ibland på natten. Oregelbundet men överväldigande och igenkänd. Herrens Ande vill ut i tjänst! Mäktiga är hans gärningar. Jag förgås!

Jag upplever Herrens löfte om under och tecken i hans namn. Kraften är överväldigande! Hans kränkta ära vill ha upprättelse. - Lovat vare Gud! Därför säger han; "Rena edra händer, ni syndare." Ni med delad håg. De händer som ska läggas på de slagna. Händer som har med handel och vandel att göra. Orena händer kan inte hjälpa Gud. Rena hjärtan, rena händer, under en hundraprocentig vilja.

Halleluja! Herren ska leda arbetet och hans härlighets återsken ska lysa fram med makt och med kraft. - Tack Jesus!

Herrens Ande vilar starkt över dessa tankar. Djävulen är besegrad. - Apoblepo! Vad betyder det? Det betyder att inga andra faktorer än tron sätter gränserna. Inga diagnoser. Inga omständigheter. "Vilket berg du än är som tonar upp dig så ska du ändå jämnas med marken, säger Herren!" Halleluja!

"Ty riket är ditt och makten och härligheten i evighet. Amen." Lovat vare Jesus!! 

Bed för denna sak! Bed om ett riktigt genombrott i vår stad med stora under och tecken för hans namns skull. Så att många kommer till tro!

Herren manar till det.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln