_DSC9211-2.Mobilen

Tillbaka från Maldiverna

60 årsdagen på Maldiverna 60 årsdagen på Maldiverna


"Vi går med tro och icke syn." Ja, så sjunger dessa härliga bröder i Herren. Min första tanke när jag hörde dem var: Tänk om jag fick hit dem i evangelisationen! Åtta män med en ukulele. Det är verkligen ingen Hillsong-outfit. Underbart!! Stockholm skulle skakas av deras brist på självspegling och Herren blir synlig. "Vi går med tro och icke syn." 

Jag har varit på ö-gruppen Maldiverna i två veckor med min hustru. Vi har varit och firat min 60 årsdag där ute på en atoll. Maldiverna behöver ingen närmare presentation. Det är verkligen ett paradis. Det kan jag intyga.

Men nu är jag tillbaka i tjänst och ska så snart det ges möjlighet ut med traktaterna igen och ett nytt program på YouTube över Apostlagärningarna. Ett stort arbete väntar!

Ja, jag ville bara skicka en hälsning så här i förbigående. Vi har rest i ett helt dygn och det känns. 

Lyssna till dessa bröder. Så avskalat och centralt. Jag vill tro att de inte bara äger en allmänmänsklig längtan att bygga bo, bilda familj, bli upptagna med allt det som världen har att erbjuda och försvinna ur tiden utan att vinna sina själars frälsning och andra på vägen! Ungdomlig entusiasm har så många ingångsvärden men ofta sämre utgångsvärden. Men en kallelse från Gud kommer alltid att överrösta alla inre röster i en kallad människa. Vi ber att Gud ska upprätta sin församling. Gud vill församlande! Han vill att alla människor ska bli frälsta.

Gud vare med er!

"Vi går med tro och icke syn!"

AMEN!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Etikettmoln