_DSC9211-2.Mobilen

Nu på tisdag!

"Men vi tackar Gud, som alltid för oss fram i Kristi segertåg och genom oss överallt sprider sin kunskaps väldoft. Ty vi är en Kristi rökelse inför Gud bland dem som blir frälsta och bland dem som blir förtappade, för de senare en doft av död till död, för de förra en doft av liv till liv." 2 Kor. 2:14-16

På tisdag så är det dags för mig att evangelisera i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan.

Jag räknar med att vara där efter kl. 10.00 och så länge vädret tillåter det! 

Ryssland har deklarerat att man kommer att leta efter tillgångar i de länder som tidigare tillhörde Sovjetunionen, alltså i dag befintligt självständiga stater.  Ett fullkomligt horribelt anspråk eftersom ett land inte kan göra anspråk på en hel unions undergångshistoria. Vad det betyder för de baltiska länderna vet vi inte.

Nu börjar krigshandlingar också närma sig Östersjöområdet. De skyndar naturligtvis på alla Natos intressen i regionen. Det tränger å sin sida Ryssland med sina två strandtomter i Östersjön.

Åland har tidigare annekterats av ryssarna i historien. Och Gotland är fortsatt en nyckelort för att behärska hela infarten till Östersjön. En trängd fiende kan mycket väl gör anspråk på områden man annars inte hade som ett primärt mål. Åland är helt demilitariserat. Gotland har fått viss förstärkning. En mycket farlig utveckling.

Gode Gud!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln