_DSC9211-2.Mobilen

Förkunnelse på YouTube

Hädanefter kommer man att kunna hitta min förkunnelse här till höger på sidan, som också laddats upp och finns på YouTube. Det är alltid den senaste videon som ligger här. ( Om du ser detta i mobiltelefonen kan du scrolla ner längst ned på denna sida och aktivera texten: Visa skrivbordsversion. Då ser du sidan i dess helhet. )

Jag har börjat i Apostlagärningarna och det finns tre delar med starten av del 1. "Den helige Anden", 2. "Utvald men inte av människor" och den senaste 3. "Frimodigheten hos de första kristna". Den senaste inspelningen är gjord i 4K så det går att se den på smart TV eller dator i fin högupplöst kvalitè. 

Jag kommer att fortsätta med min undervisning i Apostlagärningarna. Det är min längtan. Mycket av det som de första kristna representerade har tyvärr gått förlorat idag. Det beror på kyrkan, många gånger, som övertagit evangelium och institutionaliserats. Vi ska titta på alla de framträdanden i Apostlagärningarna där den helige Ande var verksam bland de första kristna och i församlingens första tid och hur annorlunda det var. Det är inte alltid synonymt med passiva församlingsmedlemmar och kristet föreningsliv i en urartad kyrka. De första kristna gjorde stora under och tecken och var konfrontativa under den Helige Andes inflytande. Det är en undertryckt sida av Guds ord idag. De sökte inte konfrontation men budskapet var så klart att det krockade med sin samtids uppfattningar. Evangelium är en andlig företeelse. Därför blir det också en andlig konfrontation synliggjord i det naturliga, människor till befrielse och frälsning.

- Välkommen att ta del av undervisningen! Sprid gärna länkarna. Bed för detta och traktatmissionen som har en nyckelroll i våra dagar att bryta gamla mönster och som på apostlarnas tid få evangelium att bli verksamt igen. Vi måste bryta med gamla mönster för att förnyas! Förnyelsen ligger i att på individnivå bli en själavinnare. Det kan jag vittna om!

Gud välsigna dig att förnyas i ditt gudstjänstliv och komma in i ett rikare liv med Gud. Vill du börja dela traktater med mig och bryta dig ur dina egna cirklar i en längtan att förmedla JESUS till andra, då ska du vara trygg i att kontakta mig så hjälps vi åt. Herren behöver vanliga troende, troende som älskar JESUS. 

- Vi behöver en folkrörelse för JESUS!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln