_DSC9211-2.Mobilen

På torsdag!

Foto: REINO JILLKER Foto: REINO JILLKER


På torsdag mellan kl.10.00-12.00 kommer jag att stå i korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan och dela traktater om Jesus. Ja, det lär väl inte vara så varmt som på bilden. Men det är bara att klä sig efter väder och stänga ute bekvämligheten.

På 1970 talen läste jag om en troende i det forna Sovjetunionen, jag undrar om han inte hette Vladimir, en martyr som sedermera skickades hem i en kista svårt torterad. Hans inre hade svåra brännskador. Det berättades att han i livet hade fått stå i sibirisk kyla i bara underkläderna för sin tros skull. Men en ängel hade stått vid hans sida som värmde honom med sin närvaro. Himmelsk assistens!

Vi måste tillbaka till Apostlagärningarnas tid där himlen sanktionerar evangeliet och Guds rike breder ut sig med alla dem som omvänder sig och låter sig döpas. Det finns eluppvärmda kläder att köpa som går på batteri. Det finns egentligen inga hinder för den som reser på sig och fullföljer missionsbefallningen. 

Res också du på dig och låt den Helige Ande få verka genom dig! Han har ett stort arbete att göra som bara kan realisera genom att vi går med honom i Jesu fotspår.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln