_DSC9211-2.Mobilen

På helig mark


Nu har mikrofonerna kommit som jag blev rekommenderad av Scandinavien Photo att köpa för mina YouTube inspelningar. De verkar duktiga där - inte bara på foto - utan också på ljud. Jag uppgav inte att de skulle användas för evangeliskt arbete. Det hade varit ovidkommande för dem. Men man rekommenderade ändå rakt av dessa smidiga mikrofoner med det fina varumärket Hollyland. Holy land. Guds rike!  Ja, det är faktiskt två stycken mikrofoner och jag fick med två myggor också, som man kan ansluta till mikrofonen i sig. Enheten i mitten på bild är själva mottagaren som sätts på kameran och de två andra enheterna är själva mikrofonerna som drivs med radiovågor, så man kan vara helt mobil. De har en räckvidd på ca. 250 meter. 

Varför skriver jag så här? Varför kör jag bara inte, utan berättar allt? Det kan ju verka enfaldigt och pinsamt. För att ge dig ett exempel. Bara därför. Hur ska dagens Jesu lärjungar komma på fötter och genomföra sitt uppdrag om ingen visar dem? Du kan följa mig i spåren. 

Gud välsigna dig att ta Jesus missionbefallning på allvar. Be honom visa dig vad du kan göra. Gör då det han visar dig och låt det bli till en helig uppgift för dig. Den Helige Ande kommer att sätta sig på dig. Ja, det står så i Apostlagärningarna. Vi ska läsa om det så fort det bara går.

Imorgon är jag ledig och jag dras åt två håll. Jag vill ut på stan och dela ut traktater och jag vill spela in nästa avsnitt om Apostlagärningarna innan jag sprängs av ett inre tryck. Det är märkligt med den Helige Ande. Jag kan inte sysselsätta mig i tanken kring de bibelord som han gör levande, nu för tiden, för då väcker jag upp allt hans intresse för saken och jag blir totalt uppfylld av hans närvaro! Den Helige Ande är mäktig. Han är inte beroende av tider och stunder utan han väcks upp i all sin kraft, dygnet runt, om du närmar dig hans uppgift och ärende i tiden. Hör du mig? Jag lägger ju mig på dig för att värma upp ditt döda Kristusliv i ord och med tanke, min vän.

Gud välsigna dig att följa mig här på bloggen men också som prenumerant på @thommyjakobssonYouTube. Jag bryr mig inte så mycket om att tävla i antal följare. Jag har redan fler prenumeranter än vad Noa hade efterföljare på sin tid. Tio stycken. Men jag kan inte mäta mig med honom. Han hade bara åtta stycken följare. Så jag är mer än nöjd då vi lever i Noa och Lots dagar. Jesus är här när som helst! Är du redo? Det är inte följarna som ger stimuli åt en förkunnare. Det är den översvinnerliga kraften! "Ja, allt förmår vi i honom som ger oss kraft.", skrev Paulus. 

Det handlar om gudsnärvaron. 

 

Etiketter: hollyland lark max

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Etikettmoln