_DSC9211-2.Mobilen

Femhundra 

- Välkommen alla ni som hittat hit till min blogg och som fått en flyers om Jesus idag på stan. -Du är älskad av Gud och sökt av Jesus Kristus! Ta vara på din kunskap om Gud och om det frälsningsverk han presenterat för dig på Golgata, där Jesus dog. Han dog också för dina synder. Lägg ditt liv i hans hand. Be till Jesus att han tar hand om dig, att han utplånar den synd som du vet att du bär på. Vi är syndare. Det var därför han dog. Bara Jesus har makt att förlåta synder. Jag lyckönskar dig att överlämna dig åt Jesus och börja vandra med honom.

Ja, det blev nästan fem timmar i folkvimlet. Mellan kl.10.00-15.00 var jag på plats - borträknat tjugo minuter för lunch. Det blev 500 flyers utdelade. Jag fick många enskilda samtal med flera stycken om frälsningens väg. Varje människa har sin egen relation till livet och till Gud och det är därifrån man får vägleda dem alla. - Gud hör bön! Och Jesus svarar på bön!

Tre syskon på besök i Sverige från Tyskland blev så gripna över det enkla arbetet på stan. Man ville be tillsammans med mig där i korsningen. De var verkligen berörda av detta oväntade möte att se en evangelist, en vardag evangelisera bland ofrälsta på stan. Sedan vädjade de att få vara med och finansiera traktater med en engångssumma. Fyrtio euro gav de till traktatmissionen. Jag är inte helt bekväm med det. Men jag gjorde ett undantag då de var uppriktiga och summan hanterbar. Jag har sett alldeles för många evangelister som börjar genuint inriktade på att evangelisera, sedan glider de alltmer in i att det blir en verksamhet där ekonomin får diktera arbetet och en stor penningslukande apparat omättlig på resurser slukar både evangeliet och evangelisten till slut. En stor verksamhet är inte beviset på att Guds ord har framgång. Till slut flyger man i egna flygplan och lever allt annat än som en Kristi budbärare, med hjälp av andras resurser och tror sig vara något särskilt. 

Men syskonparet hade en genuin önskan att både uppmuntra mig och konkret ge sin välsignelse till arbetet. De inskärpte hos mig att aldrig ge upp. Att det är ett såningsarbete och att det kan ta tid att se frukt. Men tron segrar! Vi var överens om det att det är det eviga perspektivet som detta gäller. Gåvan får anses vara ringa men hjärtlig. Den täcker en försändelse av flyers och kommer inte att styra över varken evangelisten eller det centrala på villovägar. - Tack Jesus! Välsigna dem du och ge dem möjligen av den lön som nu innestår i de himmelska ladorna.

Det är svindlande konkret att stå mitt på Drottninggatan och få tala om det mest väsentliga som finns - hur enskilda människor ska nå fram till Jesus. Känner du kallelsen att göra detsamma, så är du välkommen att höra av dig till mig, så ska jag hjälpa dig hur du ska göra.

Och du som blivit berörd av uppmaningen att söka Jesus till frälsning - lämna ditt liv åt honom! Han väntar på dig med en ofattbart stor kärlek!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln