_DSC9211-2.Mobilen

I morgon på Gamlabrogatan!

Bilden tagen januari 2020 Bilden tagen januari 2020


I morgon från kl. 10.00 kommer jag att evangelisera i korsningen Gamlabrogatan/Drottninggatan igen. Det är så angeläget varje gång. Jesus kommer mycket snart tillbaka för att hämta hem de som tillhör honom. Det ser vi på så många tidens tecken - inte minst hur det blir alltmer trångt för Israel. Snart är hedningarnas tid fullbordad och Israels uppgift i världen tar fart.

Den här bilden är tagen i januari 2020. Det var under några månader innan covid-pandemin bröt ut och var ett faktum som jag arbetade på detta sätt. Ingen visste när denna bild togs vad som höll på att hända. Men när jag ser tillbaka på den tiden så ser jag hur den Helige Ande lett arbetet. Jag hade beställt två plakat från Danmark som jag hängde på kroppen så här. Där hade jag skrivit - Du är älskad! JESUS älskar dig! Sök honom till räddning.

En kvinna kom en dag fram och sa; - Räddad från vad? Ja, som förmedlare av ett budskap eller som kommunikatör så väger man alltid orden i ett förmedlande. Hennes mening fastnade i mig. Men det gick inte många månader förrän jag förstod att det hade varit rätt budskap. Det fanns inte en enda människa de dagarna som inte fångats av budskapet på plakaten som passerade den gatan med text skriven på fram och baksidan. Hur många av de som sedan insjuknade och hamnade på IVA, det vet bara Gud. Jag har heller ingen anledning att renodla det resonemanget som att det var " en händelse som såg ut som en tanke." Gud vet allt!

Jag slutade senare med plakatet för människor hade en tendens att undvika mig och traktaterna. Istället strök man längst med husväggarna vid passage. På så sätt uteblev de viktiga mötena evangelisten och människor emellan. Så plakaten tillhör den allra första tiden men så avgörande.

Imorgon blir det en handfull timmar med Jesus på stan! Tack Jesus att jag får följa dig i detta. Den Helige Ande längtar dit ut för Herrens sak. 


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln