_DSC9211-2.Mobilen

Thommy & Leif i tjänst för Jesus!

Evangelisterna Thommy & Leif Andersson Evangelisterna Thommy & Leif Andersson


I dag blev det ett par timmar i Jesu tjänst. Leif är en återkommande följare av denna blogg och hemmahörande i Småland. Vi har träffats genom detta forum.

Nu när tillfället gavs så ville han komma upp och träffa mig tillsammans med sin hustru och vara med i evangelisationen. Leif som nu vill starta upp evangelisation på sin hemort i Värnamo trakten.

Ja, jag vill inte skriva för mycket här men jag vet att Leif fick bevis på att de han samtalade med kom i av Gud förut beredda gärningar. Samtal med människor som han var ämnad för och vid rätt tid. Så leder Gud! Tack Jesus! 

Det blev flera samtal och vittnesbörd om vem Jesus är. Det är det som det handlar om! Jag passade också på att visa platsen där jag blev frälst och i stora drag berätta om det utomordentliga arbete som bedrevs där för många år sedan nu. Gud vill resa upp ett likvärdigt arbete igen. Det har jag tro för!

Det var underbart för mig att ha med en broder som på eget initiativ tagit steget ut, att vilja tjäna Jesus så konkret. Man gör det i tro och man kan vila i det att Gud leder genom sin underbare Helige Ande.

- Tack Leif för din och din hustrus resa hit! Välkomna igen! Ja, kom mycket snart tillbaka så tar vi heldagar i Jesu tjänst. Han vill det. Det tror jag också du upplevde.

Tack Jesus så stort!

Vi avslutade vår evangelisation med en liten bönestund tillsammans med Leifs hustru där i korsningen med en tro som har övervunnit världen!

 

Etiketter: traktatmission

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln