_DSC9211-2.Mobilen

Människor vill bli styrkta

I går sände jag i väg två bönedukar till, på begäran. Det är en ynnest att få vara förmedlare av Guds nåd. Den som vänder sig till Herren går han inte bönhörd förbi. Jesus vet vad vi behöver och han vill gensvara på våra behov och böner. Men det ligger också i det att oförbehållslöst överlåta sitt liv åt honom.

Jag bär på en djupt rotad vision om ett vardagsrum i Stockholm, där Guds kringspridda och andligt hemlösa folk kan finna en plats för gemenskap och gudstjänst. 

Utbed Herren om en biograf eller teatersalong i Stockholm där människor kan bli frälsta och döpta till Kristus. Där Jesus kan resa upp tjänstegåvorna och en innerlig gemenskap kan få upprättas.

Under tiden fortsätter traktatmissionen med att nå så många som möjligt och väcka människor inför evighetsfrågan; "Var ska du tillbringa din evighet?"

- Gud välsigna dig i allt det du gör för Herren!  Gör något för Herren. Gör det lilla du kan. Gör det mesta du kan. Gör det allt för din frälsare kär.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln