_DSC9211-2.Mobilen

Människor vill bli styrkta

I går sände jag i väg två bönedukar till, på begäran. Det är en ynnest att få vara förmedlare av Guds nåd. Den som vänder sig till Herren går han inte bönhörd förbi. Jesus vet vad vi behöver och han vill gensvara på våra behov och böner. Men det ligger också i det att oförbehållslöst överlåta sitt liv åt honom.

Jag bär på en djupt rotad vision om ett vardagsrum i Stockholm, där Guds kringspridda och andligt hemlösa folk kan finna en plats för gemenskap och gudstjänst. 

Utbed Herren om en biograf eller teatersalong i Stockholm där människor kan bli frälsta och döpta till Kristus. Där Jesus kan resa upp tjänstegåvorna och en innerlig gemenskap kan få upprättas.

Under tiden fortsätter traktatmissionen med att nå så många som möjligt och väcka människor inför evighetsfrågan; "Var ska du tillbringa din evighet?"

- Gud välsigna dig i allt det du gör för Herren!  Gör något för Herren. Gör det lilla du kan. Gör det mesta du kan. Gör det allt för din frälsare kär.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

  • Anita » Traktatmissionen!:  ”Thommy,jag sänder många Krya på dig hälsningar och ber att Gud ger dig kraft och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln