_DSC9211-2.Mobilen

Människor vill bli styrkta

I går sände jag i väg två bönedukar till, på begäran. Det är en ynnest att få vara förmedlare av Guds nåd. Den som vänder sig till Herren går han inte bönhörd förbi. Jesus vet vad vi behöver och han vill gensvara på våra behov och böner. Men det ligger också i det att oförbehållslöst överlåta sitt liv åt honom.

Jag bär på en djupt rotad vision om ett vardagsrum i Stockholm, där Guds kringspridda och andligt hemlösa folk kan finna en plats för gemenskap och gudstjänst. 

Utbed Herren om en biograf eller teatersalong i Stockholm där människor kan bli frälsta och döpta till Kristus. Där Jesus kan resa upp tjänstegåvorna och en innerlig gemenskap kan få upprättas.

Under tiden fortsätter traktatmissionen med att nå så många som möjligt och väcka människor inför evighetsfrågan; "Var ska du tillbringa din evighet?"

- Gud välsigna dig i allt det du gör för Herren!  Gör något för Herren. Gör det lilla du kan. Gör det mesta du kan. Gör det allt för din frälsare kär.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

  • Siri Åkesson » Att ta Guds verk i egna händer...:  ”Amen! Ledd av anden är A och O! Mose säger till folket jag går upp på berget för..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln