_DSC9211-2.Mobilen

En kvinna blev hjälpt

"Sök HERREN medan han låter sig finnas, åkalla honom medan han är nära. Den ogudaktige må överge sin väg, den orättfärdige sina tankar och vända om till HERREN, så skall han förbarma sig över honom, och till vår Gud, ty han skall ge mycken förlåtelse." Jesaja 55:6-7

En kvinna i mellan Sverige kontaktade mig och ville ha en böneduk. Hon återkom i veckan som var och uppgav att hon hade mött Jesus på nytt. Det är stort. Ropar man på hjälp, då hjälper han. En böneduk som har med tron och trons bön att göra. Men det är alltid Jesus som handlar i våra liv genom den Helige Andes kraft. Inte duken. Verket är Herrens!

Det är så skakande att ta del av nyhetsflödet. Sverige är verkligen under yttre och inre hot och vi har en dom som vilar över vårt land. Vi har nått vägs ände med våra gudsfrånvända liv. Vi behöver hjälp. Enda sättet att få Guds beskydd nu är att söka den. Premien för vår livförsäkring har gått ut. Vilken premie? Bristen på gudsfruktan.

Byggbranschen räknar med att så många som 1600 företag kommer att gå i konkurs inom kort. Där gömmer sig tiotusentals människoöden. Inflationen ökar och riksbanken balanserar på slak lina vid att inte ta i för hårt med räntesatsen för att inte stjälpa enskilda hushåll ytterligare men samtidigt försvara den svenska valutan. En inflation som är omvärldsstyrd av kriget. Vi går obönhörligen emot stor arbetslöshet och rådet som ges; försök behåll ditt arbete. Kronofogden har aldrig haft så många skuldsatta någon gång, bland en befolkning skuldsatta upp över öronen. Fyra svenskar tar sitt eget liv varje dag. En svindlande siffra! Varje liv som naturligtvis berör och drabbar så många, många fler i omgivningen.

Ja, vi kunde stapla fler globala sakförhållanden och uppleva hur allt verkligen skakar under våra fötter.

Men vår trygga vetskap är att Gud är en god Gud! Det bevisade han när han lät Jesus dö för oss, i vårt ställe. Hans kärlek har inte förändrat sig. Jesus vill återföra oss alla till gemenskap med Gud.

Vi har länge farit vilse och på fel väg. Nu är tid att besinna sig. 

"Sök Herren medan han låter sig finnas.", ropade profeten.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln