_DSC9211-2.Mobilen

- Måste ut igen med Jesus!

Foto: REINO JILLKER Foto: REINO JILLKER

På måndag eftermiddag vill jag gå ut i city med budskapet om Jesus igen. Jag skulle tro att jag är på plats strax före 15.00 i korsningen Gamlabrogatan- Drottninggatan och ett par timmar framåt. Det är angeläget!

Sverige och svenskarna står nu under hot och våra myndigheter pekar ut många länder bl.a Ryssland med ägarintresse av att det inte ska gå oss väl. Polismyndigheten uppmanar oss nu till och med att inte ha öronsnäckor med musik på när vi rör oss i offentliga miljöer, ifall något attentat skulle inträffa i vår omedelbara närvaro. Det är ofattbart att ta in! Vi är direkt och påtagligt hotade och vi vet inte heller vart kriget i Ukraina tar vägen. Vårt välstånd sjunker allt djupare för varje dag och vi upplever en apokalyptisk tid där också naturen faller ur de gängse ramarna.

Den enskilde behöver Jesus för nuet! Och för evigheten!!

Det brådskar.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln