_DSC9211-2.Mobilen

- Måste ut igen med Jesus!

Foto: REINO JILLKER Foto: REINO JILLKER

På måndag eftermiddag vill jag gå ut i city med budskapet om Jesus igen. Jag skulle tro att jag är på plats strax före 15.00 i korsningen Gamlabrogatan- Drottninggatan och ett par timmar framåt. Det är angeläget!

Sverige och svenskarna står nu under hot och våra myndigheter pekar ut många länder bl.a Ryssland med ägarintresse av att det inte ska gå oss väl. Polismyndigheten uppmanar oss nu till och med att inte ha öronsnäckor med musik på när vi rör oss i offentliga miljöer, ifall något attentat skulle inträffa i vår omedelbara närvaro. Det är ofattbart att ta in! Vi är direkt och påtagligt hotade och vi vet inte heller vart kriget i Ukraina tar vägen. Vårt välstånd sjunker allt djupare för varje dag och vi upplever en apokalyptisk tid där också naturen faller ur de gängse ramarna.

Den enskilde behöver Jesus för nuet! Och för evigheten!!

Det brådskar.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

  • Siri Åkesson » Att ta Guds verk i egna händer...:  ”Amen! Ledd av anden är A och O! Mose säger till folket jag går upp på berget för..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln