_DSC9211-2.Mobilen

- Måste ut igen med Jesus!

Foto: REINO JILLKER Foto: REINO JILLKER

På måndag eftermiddag vill jag gå ut i city med budskapet om Jesus igen. Jag skulle tro att jag är på plats strax före 15.00 i korsningen Gamlabrogatan- Drottninggatan och ett par timmar framåt. Det är angeläget!

Sverige och svenskarna står nu under hot och våra myndigheter pekar ut många länder bl.a Ryssland med ägarintresse av att det inte ska gå oss väl. Polismyndigheten uppmanar oss nu till och med att inte ha öronsnäckor med musik på när vi rör oss i offentliga miljöer, ifall något attentat skulle inträffa i vår omedelbara närvaro. Det är ofattbart att ta in! Vi är direkt och påtagligt hotade och vi vet inte heller vart kriget i Ukraina tar vägen. Vårt välstånd sjunker allt djupare för varje dag och vi upplever en apokalyptisk tid där också naturen faller ur de gängse ramarna.

Den enskilde behöver Jesus för nuet! Och för evigheten!!

Det brådskar.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln