_DSC9211-2.Mobilen

Med Jesus på stan!

Här har tusentals blivit påminda om Jesus! Här har tusentals blivit påminda om Jesus!


Så är ännu en dag i evangelisationens tjänst till ända. Det följer en himmelsk glädje i detta arbete. Jag vet inte om det är änglar som sjunger men det är fullständig seger och hjärtat fröjdar sig. Ja, det sjunger i en förnyad tappning...

"Hör det rop som ljuder över hav och land, Kallar på soldaterna för Gud. De är ledda av Guds egen starka hand, ropar Jesus namnet ut! "...

Sången är åter aktualiserad likt en sång som alltid vill framföras, för att alla vill sjunga den. Typ så. Vad säger den mera?

Det är seger när vi går i Jesu namn, talar om hur kärleksfull han är. Seger åt de fallna Jesus giva kan, han regerar evigt här."...

Idag har jag delat ut 1000 flyers. Kan du förstå? Ja, det betyder att jag nått 1000 människor med budskapet om Herren. Du förstår vad meningsfullt. Jag har träffat offentliga personer som bekänt sin Kristus tillhörighet. Och de har fått styrka i påminnelsen om de eviga tingen. Jag är så tacksam för det.

Mångas ögon har tårats när de berättat om sina liv och när Jesus har fått vara med i samtalen. Det är som att människor berörs helt plötsligt där i korsningen. Man börjar att gråta. Ja, det är en helgad plats.

En grupp medelålders amerikanare ropade in mig till hörnet och frågade vad jag delade ut för någonting. "It`s all about JESUS!", proklamerade jag. De var troende amerikanare på visit i Sverige. Den ene mannen frågade mig hur jag hade kommit till tro. Min pappa var evangelist och visade mig på vägen, svarade jag. Nu femtio år senare står jag i samma korsning på gatan där jag blev frälst och vittnar för min samtid, svarade jag. Mannen började gråta av gripenhet. De sju var från Boston och de hade aldrig förväntat sig att möta kristna här i Sverige, uppgav man. "Du har gjort vår dag." "Vi ses i himlen. ", sa de när de gick. 

Mina vänner! Jag finner inte ord för denna mission. Det vilar ett Guds välbehag över den som jag inte kan förklara. Arbetet är uppburet av en sådan tro att vad som helst kan ske. Allt som sker är underställt den Helige Ande. Här finns inga egna ambitioner eller projekt. Det är bara Jesus i centrum! Det är enormt befriande. Man vet aldrig vilka dörrar som kan öppnas för evangelium om Jesus framöver eller under vilken omfattning.

Arbetet är långsiktigt. Det handlar om att bereda jorden. Och om att så ett frö. Fröet är vetskapen om att Jesus lever och vill befria alla människor ifrån deras synder och bördor.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln