_DSC9211-2.Mobilen

Guds Ande pockar på!

Gamlabrogatan - Drottninggatan.   Foto: REINO JILLKER Gamlabrogatan - Drottninggatan. Foto: REINO JILLKER


Nu på måndag eftermiddag vill jag gå ut igen med traktaterna om Jesus och möta de hemvändande arbetarna i city. Det ligger över mig så! 

Man kan helt berättigat fråga; - Hur vet man att det är Jesus som talar och kallar på en så träget? Ja, jag kan bara säga att det går inte att ta miste på det. Det är så överväldigande och starkt. Det är ett kärlekens driv med mycket värme där en maratonprofil kan känna igen sig i ett pannben, i längtan att få det utfört. Det är en starkare signal än för flyttfåglars flytt som också griper hela deras varelse. Herren har något alldeles enastående som han utför i denna sak. Jag måste bara utföra det. Det finns inget annat.

Någon frågade förebråendes; - Varför räknar du dina traktater du delar ut? Tror du att Gud kommer att berömma dig för hur många flyers du delat ut på jorden, en dag? Man begriper inte. Man förstår inte det här. 

Gode Gud!! Så lite insyn en utomstående kan ha till ett verk som initierats av Herren. Det är egentligen en lika fåvitsk frågeställning som när samtiden till Jesu moder, Maria, frågade henne; - Vem är pappan till barnet du bär? Maria svarade säkert så här: - Men åhhh...förstår ni inte? Det är den Helige Ande. Han är över mig, han är i mig och han har överskuggat mig. Jag bär på den högstes barn inom mig och jag känner hans rörelser härinne!  

Gode Gud!! Hundratusentals traktater om Jesus ska bli utdelade till Stockholmarna vare sig han räknar dem eller inte!! Eller vare sig jag räknar dem eller inte. Det här är en såningsperiod. Då jorden bearbetas. Det är påkallat! Den kan vara kort eller lång relaterat till jordbruk i det naturliga. Spelar mindre roll.

Jesusnamnet ska ut i den korsningen. Drottninggatan - Gamlabrogatan. Där ska han bli känd och erkänd vara en frälsare, Guds Son.

Mäktig till att frälsa!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln