_DSC9211-2.Mobilen

Många har fått höra om Jesus!

Evangelium om Jesus!    Foto: REINO JILLKER Evangelium om Jesus! Foto: REINO JILLKER


Ännu en dag i evangeli tjänst. Ni anar inte hur viktigt och angeläget detta arbete är! Ja, man står mitt emellan tiden och evigheten - för att inte säga på tidens rand och påminner människor att göra sig redo för den tillkommande världen. För det är något alla måste erkänna; Vi ska alla dö en gång. Och det kan ske förr än vi anar.

Gud beslutade tidigt att skapa en ny tillvaro. En ny himmel och en ny jord där rättfärdighet bor. Där rättfärdighet bor. Inte gästar eller finns i enstaka uttryck. Men hör till den tillkommande tidens verklighet.

Jesus stora uppgift var att ta bort synden ur våra liv. Att bära bort den som ett syndaoffer. Du vet; när vi går ombord på ett flygplan så får vi inte ta med bagaget in i gaten, övergången från jord till luftrummet. En bristfällig bild kanske, men synden måste i överförd mening lämnas kvar här i tiden innan vi lämnar jordelivet. Annars kommer vi inte in i Guds tillvaro och himmel. Där ska ingen synd finnas! Därför behöver vi renas. Jesus har redan gjort det verket för oss men vi måste på ett individuellt och personligt plan överlämna vårt eget syndaliv åt honom. 

Damen på bilden kan jag ha varit den sista att talat med om Jesus här på jord. Oddsen att leva längre försämras ju allteftersom vi blir äldre. Inte sant?

Ni förstår vilket viktigt och enastående uppdrag detta är. 750 flyers delade jag ut idag. Och många, många samtal som det inte är lovligt att sprida vidare. Gud vet allt!

Arbetet har bara, bara börjat!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Inställd evangelisation:  ”Frid Thommy! Ber för dej att du snart blot frisk och fit for fight!”

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln