_DSC9211-2.Mobilen

Nu på onsdag!

Nu på onsdag så bär det ut igen i korsningen Gamlabrogatan-Drottninggatan med flygbladen om Jesus! Det är så glädjande att höra om hur fler och fler börjat förkunna Guds ord från talarstolar, vilka kanske inte var förväntade att göra det. U n d e r b a r t !! Låt oss uppmuntra varandra till det. Den andliga temperaturen stiger.

Pingsts ledare Daniel Alm "vill inte att engagemang frikopplas församlingsgemenskapen för det leder till att sekulariseringen förstärks "... Har du hört något liknande? Ett lightförbud om att evangelisera per rekommendation. "Ingen frälsning utanför kyrkan." En katolsk devis. Vad säger skriften, Guds ord? "Men åt dem som tog emot honom gav han rätten att bli Guds barn, åt alla som tror på hans namn." ( Joh. 1:12 ) Det räcker inom ramen för missionsbefallningen, mina vänner.

Jag säger som Jesus sa till Herodes - som till och med tänkte döda honom; "Hälsa den räven att jag driver ut onda andar och botar sjuka idag och imorgon, och att jag på den tredje dagen når mitt mål." ( Lukas 13: 32 ) Når mitt mål! Att alla människor ska bli frälsta.

Jag välkomnar istället Daniel Alm att komma med mig och dela traktater människor till frälsning i korsningen på onsdag. Det har mycket större värde för evigheten än sammanträden med imamer, katolska företrädare och annat religiöst folk som inte delar din tro, där ni ska försöka komma överens om något som kan passa er alla. En omöjlighet! Du borde begripa att det kommer inte att gagna Guds rike. Där Herrens ande är, där är frihet, frihet för de fångna!

Jag räknar att vara i korsningen vid 10.00-tiden.

- Gud välsigna er alla!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Inställd evangelisation:  ”Frid Thommy! Ber för dej att du snart blot frisk och fit for fight!”

  • S. Anderberg » Inställd evangelisation:  ”Vi har också varit sjuka....Men vi ser verkligen fram emot den 10:e. Ni är SÅ va..”

  • Märta » Swish nummer:  ”Bäste bror! Inget swish! Låt Herren visa sig härlig! När du ser lokalen, då vet ..”

  • Siri » Swish nummer:  ”När tiden var inne sände Gud sin son till världen..”

  • Leif Andersson » Den Helige Andens verk!:  ”Medan dagen varar måste vi göra hans gärningar som har sänt mig. Natten kommer d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln