_DSC9211-2.Mobilen

Framåt !

På måndag är det dags igen. Då ska jag ut i evangelisation för och med JESUS!! Den största av uppgifter. Jag har lyckats få en knäskada. Det är en meniskskada i knät som ofta drabbar fotbollsspelare som byter riktning hela tiden. Fotbollsspelare? Springa omkring efter en boll... Vad är det i jämfört med att få tjäna Herren?! Ingenting! Mitt knä och menisk som drabbats av många och plötsliga byten av stegriktningar vid utdelningen av traktater, i att nå så många som möjligt, är ingenting i sammanhanget. Detta är ingen heroism. Jag söker bara göra mig mänsklig som du. Det är en skada inbäddad i en stor kärlek, kärleken att göra det JESUS vill! Äran till Gud! Knät får finna sig och läka så smått. Det kommer det att göra. Om jag så ska ligga ned på gatan och dela ut traktater, så är det en bärkraft dit ut! 

Ja, ära till Gud som nöter ned hindren och jämnar mark för sig själv med den helige Andes hjälp. Äran till honom som låter kontinentalplattorna i överförd mening drabba samman så att dalarna höjs upp och vi ser JESUS bättre. Trons bön hjälper alltid! På lång eller kort sikt. "Pastiformi bendiverbi kastano." Ja, jag vet inte om jag stavar rätt. Det är den helige Andes språk till Gud. Han som vet vad Anden menar. Han är väldig i kraft!

Vill dela denna sång som sjungit i mig, med dig denna dag. Pelle Karlsson sjunger: ..."Ingenting kan störa deras frid. De har nått sitt mål för evig tid." Det handlar om de som redan gått före oss, hem till Gud. Dit vill jag skynda med raska steg efter.

Bed till Gud om en ny besökelsetid och medarbetare som är nytända och villiga till uppoffringar för Guds rikes sak. Gräv upp de gamla brunnarna! Gör vägarna farbara för ett evangeliskt arbete i Stockholm. Var brinnande och tjäna Herren. Herren kommer inte nu. Han kommer när vi arbetat klart. Parusins realitet är ingen orsak till passivitet. Då har vi fel inriktning och felbetonar denna grundsanning. Nej, tvärtom! Aktivitet!

Intag staden! Intag landet! Intag porten, rasera muren! Vada över ditt vadställe och gå vidare. Din övergång är inte nog, du Jeshurun. 


- Väl mött där ute!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Jesus !:  ”Stämmer helt in i vad du säger! Var tvungen sjunga sången för mej själv. Men Pel..”

  • Helene » Jesus Revolution:  ”Hej! Jag kommer gärna till Stockholm vid tillfälle. Väntar in tills Herren har b..”

  • Siri » Jesus Revolution:  ”Jesus is the revolution for the people!”

  • Thommy » Mannen med vilddjursklor:  ”Ja, det är det bestående intrycket också jag har av den museiintendent som förev..”

  • Berno » Mannen med vilddjursklor:  ”Värmlands museum i Karlstad framställer Boltzius som en bedragare och alla "bevi..”

Bloggarkiv

Etikettmoln