_DSC9211-2.Mobilen

Glad Påsk!

Till veckan vill jag i JESU namn gå ut i korsningen Gamlabrogatan/Drottninggatan igen med JESUS. Det ligger så över mig! Människor i massor ska få bli påminda om JESUS och bara han. Sedan kan den helige Ande arbeta i människors sinnen, han som förmår verka i både vilja och gärning.

Jag önskar jag kunde involvera dig i arbetet på något sätt. Ärendet hastar!

Jag kunde förvisso göra som andra evangelister och öppna ett Swishkonto för dig som inte kan vara med på plats, men som vill stödja verksamheten och på så sätt tro mig kunna påskynda andliga resultat genom de ökade resurserna. Men jag vill inte ha det så. Jag tror man bara lurar sig själv och hamnar i onödiga frestelser och svårigheter. Detta har ingenting med pengar att göra. Jag tror på att offer ska man ge själv. Med den följer en ohämmad välsignelse och överträffar allt annat. Tänk att bara tigga pengar av andra för ett Guds verk och det hela tiden. Alla ska ju vara själavinnare och inte förlägga det på entreprenad. Då är man fel ute. Vänd på tratten. Bli effektiv med små metoder istället. Stora metoder kommer äta upp både dig och din tid. 

Men jag har ett enormt behov av förbön, mina vänner. Bed för evangelisationen! Den har kommit för att stanna och den arbetar på lång sikt. Mycket lång sikt. För människors eviga väl.

Lovat vare JESUS som är närvarande och levande för hjärtat! Ja, låt oss alla bli Kristusbrev lästa av alla.

Gud välsigna dig och er alla som följer detta arbete!  JESUS är så nära, så nära.

Jag vill följa dig, oh JESUS, följa dig om vägen går, Över solbelysta höjder, eller genom dunkla snår. Där din helga fot gått före, vill jag följa efter glad. Viss att varje steg mig närma, hem till levande Guds stad:/

Må jag då ej ängsligt spörja: HERRE, säg varthän du går. Eller med en hemlig tvekan träda uti dina spår. /: Ack, här gäller blott att följa, Ej att välja väg och stig, Blott att uti barnslig lydnad, gå den väg du valt åt mig:/

Men om något här mig binder, med ett en så hårfint band, och vill bliva mig till hinder för min gång till livets land./: Gör mig fri, ja fri i Anden, fri att följa dig med fröjd. Fri att älska, fri att tjäna, med din goda vilja nöjd:/

Oh så tag min håg, min vilja, slut mig i din vilja in. Och när jag är trött av vägen: viska till mig du är min. /: Har du följt mig här i tiden under några korta år. Skall du ock i evigheten följa Lammet vart det går.:/


Sångförfattare Lina Sandell

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln