_DSC9211-2.Mobilen

Återkoppling


"Till dig som fått en traktat idag så vill jag säga; JESUS älskar dig! Han vill ta hand om ditt liv. När han flyttar in i hjärtat - ja, för det finns ingen bättre beskrivning på det, så tar han hand om städningen av ditt hjärta och sinne. Han renar din själ från all synd. Han fortsätter att hålla rent i ditt hjärta som du har så många rum i och så många du håller av och älskar. Där det bott hat eller besvikelser, bitterhet eller annat. Där flyttar han in med sin frid. JESUS blir din frälsare och Gud för tid och evighet. Tro på honom, åkalla och bed till honom som till en förtrogen vän. Det är han."

Ja, det blev några timmar på stan idag i den råa kylan. 500 traktater blev utdelade och många har på så vis blivit påminda om JESUS. Det är det stora. Flera samtal med ofrälsta människor som fick veta vägen till frälsning.

Det var också så uppmuntrande att få träffa en broder från Gävle som kom för att titta till evangelisationen och för att träffa mig. En följare som ber för arbetet där i korsningen. Det var och är uppmuntrande.

Ja, så ska det vara! En öppen dörr för evangelium. Snart är vi många fler, ja, en stor armè som reser oss upp ur kyrkstolarna och börjar vinna människor för JESUS och evigheten.

Det är målet och syftet.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt i..”

  • Upp 13:17 » Gensvar till Daniel Alm :  ”Dessa samfundspåvar saknar insikt vilket bevisas av dem själva iom att de gått i..”

  • Leif Backman » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Sanningen biter när den träffar. En rättmätig fråga till Daniel Alm, och många p..”

  • Elisabeth » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Tack, Thommy för denna klarsyn! Man har ju inga ord. Välsignelser! I Herren ”

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Gud välsigne dig. Tack GOD GUD för att det finns kvar människor i Sverige som v..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln