_DSC9211-2.Mobilen

Återkoppling


"Till dig som fått en traktat idag så vill jag säga; JESUS älskar dig! Han vill ta hand om ditt liv. När han flyttar in i hjärtat - ja, för det finns ingen bättre beskrivning på det, så tar han hand om städningen av ditt hjärta och sinne. Han renar din själ från all synd. Han fortsätter att hålla rent i ditt hjärta som du har så många rum i och så många du håller av och älskar. Där det bott hat eller besvikelser, bitterhet eller annat. Där flyttar han in med sin frid. JESUS blir din frälsare och Gud för tid och evighet. Tro på honom, åkalla och bed till honom som till en förtrogen vän. Det är han."

Ja, det blev några timmar på stan idag i den råa kylan. 500 traktater blev utdelade och många har på så vis blivit påminda om JESUS. Det är det stora. Flera samtal med ofrälsta människor som fick veta vägen till frälsning.

Det var också så uppmuntrande att få träffa en broder från Gävle som kom för att titta till evangelisationen och för att träffa mig. En följare som ber för arbetet där i korsningen. Det var och är uppmuntrande.

Ja, så ska det vara! En öppen dörr för evangelium. Snart är vi många fler, ja, en stor armè som reser oss upp ur kyrkstolarna och börjar vinna människor för JESUS och evigheten.

Det är målet och syftet.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln