_DSC9211-2.Mobilen

Att följa den gode herden - Göran Wahlgren


Vill dela med dig denna undervisning av Göran Wahlgren. Ta dig tid att lyssna till den. "Tro kommer av predikan." Ja, "kommer ", står det. Tro kommer till dig genom att du lyssnar. 

Paulus säger vid ett annat tillfälle; "Kom det sig av laggärningar att I undfingen Anden, eller kom det sig därav att I lyssnaden i tro? " (Gal. 3:2.) Här använder Paulus en variant av samma verb. "Kom det sig."  ... Ja, när man lyssnar i tro!

Att lyssna handlar om att höra utan att relatera till förutbestämda tankar om allt möjligt. Det kallas att bära på förutfattade meningar. Då kommer du på kollisionskurs med tron. Då stänger du ute trons möjligheter i ditt liv. 

Lyssna i tro.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln