_DSC9211-2.Mobilen

Var med och bär Guds verk!


Folkoperan på Hornsgatan i Stockholm. Tabernaklet. Herren behöver den! Ska det vara så svårt? Ska det vara så svårt att realisera? Nej, det är för Herren ingen stor sak. Men det finns ett motstånd mot det.

Guds folk måste komma på fötterna. Tiden hastar och snart finns ingen tid kvar att verka. Gör en u-sväng i din egen tillvaro. Gå ut till människorna som förr. Bli en evangelist. Gå i Jesu fotspår och vinn människor för honom. 

Ja, vi ska ha en samlingspunkt där Jesus får vara i centrum. Ju förr - desto bättre!

Var med och föd fram detta. Det är inte en mans verk. Församling bygger på ett församlande. Då måste också du komma med!

Gud välsigna dig.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln