_DSC9211-2.Mobilen

Jesus bygger ändetidens församling


Publicerar här en predikan av Per-Arne Imsen som han genomfört i Korskyrkan i Alingsås, nyligen. Den är viktig!

Han talar om den nya förvanskade och falska kristendomen som dyker upp överallt. Den har inget med evangelium att göra utan är ett fräckt sätt att ta över det kristna budskapet utifrån ett inom världsligt synsätt och ger begreppen en ny innebörd. Vi känner till i skriften om "ogräset som såddes i åkern, medan folket sov". Ogräset tar näring ur jorden och kväser det som ska växa, nämligen Guds rike. Vakna. Tiden är mycket kort!

Det är också så värdefullt att höra hur en liten gemenskap håller fast och håller ut i de exempel Per- Arne berättar om, i en utåtriktad verksamhet bland människor. Det är mycket uppmuntrande.

Bistå dem som förkunnar Guds ord med dina förböner. Låt Guds rike breda ut sig. I Jesu namn. Jesus vill bygga sin församling i ändens tid.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln