_DSC9211-2.Mobilen

Traktatmissionen!

En broder i Småland och en syster i Norrland är med i traktatmissionen. Ja, traktatmissionen är inte uppburen av en organisation med en styrelse och allt vad det medför. Traktatmissionen är bara arbetsnamnet på det faktum att vi genom flyers på eget initiativ evangeliserar på vår hemort. Det är så dyrbart i en tid då det personliga mötet och vittnesbördet alltmer ersatts av kristna konserter.

Häromdagen berättade min broder i Småland att han fått dela ut en traktat till en muslimskt troende. Till en enda. Det blev mig en tankeställare i att varje enskild mottagare är så dyrbar för Gud. Jag som gärna räknar mina buntar... Det ligger ju lite i sakens natur att man vill få ut så många flyers som möjligt. Det är det samma som att nå väldigt många människor. Men min broder tog notis om en enda. Det är enormt stort! Och ett rätt förhållningssätt.

"Gå ut i hela världen och predika evangelium för hela skapelsen. Den som tror och blir döpt skall bli frälst, men den som inte tror skall bli fördömd. Tecken skall följa dem som tror detta. I mitt namn skall de driva ut onda andar. De skall tala med nya tungor. De skall ta ormar i händerna, och om de dricker något dödligt gift skall det inte skada dem. De skall lägga händerna på sjuka, och de skall bli friska." ( Markus evangelium 16 )

Vi arbetar vidare utan att förtröttas. Vi vet att en dag så ska vi få skörda! Vi är inte resultatstyrda.

Vi är målmedvetna. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln