_DSC9211-2.Mobilen

Gud är verksam!

Det är allt vanligare att man ser gamla missionshus säljas av runt om i landet. Till och med våra kvällstidningar skriver om det. Ett missionshus som inte förändrats sedan 1930 ligger ute till salu. Man blir beklämd. 

Nej! Det kräver mer. Det krävs mera av de kristna. Av de troende. Det riktigt rister inom mig!

Jag vill minnas att när David Wilkerson, den oförtröttlige evangelisten kom till New York, så sov han i sin bil den första tiden. Han hade väl ingen bostad. En dag hade man tagit och skruvat av däcken på hans bil. Och snott dem. Ja, då är fienden på förekommen anledning aktivt närvarande och det kan vara lätt att resignera. Men han gav inte upp. Det är hemligheten.

Jag har väl nämnt det förut. Det finns en strid du aldrig kan förlora. Aldrig! Det är övervinnarens. Du kan förlora nära och kära. Du kan förlora mycket. Men en övervinnare är en segrare.

Den helige Ande kallar att än mer hänge sig åt Guds verk. Kallelsen kommer att öka. Det är som en flod som stiger likt en vårflod.

Gud ska verka alltmer på de troende. Och Gud kommer att verka i det stora hela för att hans goda vilja ska ske.

Det är både underbart och spännande!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Siri » Jesus Revolution:  ”Jesus is the revolution for the people!”

  • Thommy » Mannen med vilddjursklor:  ”Ja, det är det bestående intrycket också jag har av den museiintendent som förev..”

  • Berno » Mannen med vilddjursklor:  ”Värmlands museum i Karlstad framställer Boltzius som en bedragare och alla "bevi..”

  • Lisbeth Djupström » Mannen med vilddjursklor:  ”Tack för dessa vittnesmål om Boltzius! Stärkande!”

  • Marie Helene » En kvinna blev hjälpt:  ”Amen! Tack Jesus Kristus för denna hemsida och att man kan få gemenskap med bröd..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln