_DSC9211-2.Mobilen

Sveriges ödestimma

Så kom då beskedet. Sverige och Finland ansöker om fullt medlemskap i försvarsalliansen Nato. Det är verkligen en ödestimma för vårt land.

Moderaternas ledare Ulf Kristersson angav i ett uttalande idag att Östersjön blir ett innanhav för Nato. Det är en oerhört hög svansföring. Förstår han inte vad han säger? Det är nämligen det som det kommer att handla om. Ryssland har två strandtomter i detta hav. Vid St:Petersburg och Kaliningrad. Här är verkligen inte sista ordet sagt än. Det är lika absurt som om någon bestämmer sig för att göra allmän väg till enskild väg. Alla boende kommer att opponera sig!

Jag tror för min del inte att det kommer en intervention. Inte i år. Men nästa år. En militär intervention kommer! Här är utplacering av kärnvapen tandlöst. Eller att strypa strömmen här eller där. Det står inte på långt när i proportion till dagens politiska inriktning i militärt avseende.

Att som reaktion på Rysslands agerande i Ukraina snabbutreda en anslutning till Nato och dessutom verkställa den med det säkerhetsläge som föreligger, blir den självuppfyllande profetia som man vill undvika. Detta är något alldeles oerhört.

I morgon vill jag stå på stan med evangelium. Det är Guds kraft till frälsning för var och en som tror! Jag kommer att stå på Gamlabrogatan nära Hötorget.

Gud är en tillflykt i nöden!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Märta » Arbetet i Guds rike:  ”Instämmer helt och fullt med Backman "Tack för din klarsyn och tydliga analys!"”

  • Leif Backman » Arbetet i Guds rike:  ”Guds ord är skarpt och klart. Svart är svart och vitt är vitt. Grått blir det nä..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”Forts. Pingstledaren Alm tycks sakna orientering i Skriften såväl som i den andl..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”I sin slutplädering skjuter han skarpt, pingstledaren. Det tragikomiska är att h..”

  • Leif Backman » Nyhemsveckan:  ”Bibeln säger; "Hur kan en blind leda en blind?" Ärkebiskopen har under sin ämbet..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln