_DSC9211-2.Mobilen

Evangelisation imorgon

Varje människa är dyrbar för Gud... Varje människa är dyrbar för Gud...


I morgon vill jag stå i korsningen av Gamlabrogatan / Drottninggatan igen och dela ut traktaterna om Jesus. Ja, jag vill se vad Gud ska göra. Så har jag det. Och för dig - vad han vill göra! Jag skriver det med utropstecken då det är så levande för mig. Det är liksom inte bara en aktion i största allmänhet. Eller ett litet tilltag. Det är verkligen inte bara ett moment av utdelning av reklam. Det är ett andligt verk! Det fyller mig med glädje.

Tiden är kort och Jesus kommer snart! Är du redo? Jag är redo.

"Det har man sagt länge ", sa en troende kvinna till mig på stan förra gången jag stod där. Ja, då har glöden svalnat och längtan efter Gud avtagit om man svarar så. Jag svarade henne att då får du ta logiken till hjälp - om det inte är levande nog för dig.

"Om vi har väntat länge nog på Herrens återkomst så är vi ju närmare hans tillkommelse idag än igår !" Kvinnan höll förläget med men saknade den andliga glöden och trosvissheten. Det är därför det behövs fyrar på stan som kan lysa upp och som kan tända glöden i falnade vekar. En enda liten glöd och elden börjar brinna.

Gud välsigna dig som läser detta. Tro på Gud! Tro också på mig och bed att Gud öppnar en dörr för ordet. Om vi går och Herren följer med då blir det resultat.

Andliga resultat.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

  • Anita » Traktatmissionen!:  ”Thommy,jag sänder många Krya på dig hälsningar och ber att Gud ger dig kraft och..”

Bloggarkiv

Etikettmoln