_DSC9211-2.Mobilen

Bli en själavinnare


Jag vill uppmuntra dig som har liv i Gud att aktivera dig för Jesus! Är han fortsatt levande för dig? Har han det största utrymmet i ditt hjärta? Eller har han fått flytta in i ett av de mindre rummen i ditt väsen?

Kanske har du som läser detta avhyst Jesus ur ditt liv, fast du inte vill erkänna det varken för dig själv eller andra. Istället har du fått bitterheten som inneboende i ditt väsen. Ett illaluktande och ett stinkande "det" som aldrig tvättar sig, utan som drar omkring på gamla besvikelser skapad av dig själv eller av andra. En odräglig och inträngande gäst som aldrig vill flytta ut eller tycks vilja lämna dig. Bitterheten som lyser i ditt hus fönster med en dyster och betryckt uppsyn. Blicken är inte glad längre. Den drabbar också din omgivning i ditt tal och i dina åthävor. Det är en plågsam tillvaro. Många stillar bitterheten med alkohol. Droger som funkar för stunden. Droger, som är ett tecken på övermäktiga problem. Men som till slut föröder ditt liv. Jesus kan avhysa husockupanten! Och fylla ditt hjärtas rum med frisk och ljuvlig luft. Då blir du sund igen!

Den här videon inspelad förra året är en demonstration för enkla metoder. Så skall den ses. Ett avtryck. Att medvetet framstå enkel och odla det. Det är Jesus som skall föras ut till människorna! Inte förkunnaren för att göra sig ett namn. Där är jag villig att gå hur långt som helst. Och jag utmanar dig. 

Gud välsigne dig att hitta det centrala i livet, just nu. Vi står inför krigstider och vi kommer att möta en nöd som är en bearbetning av folksjälen. På djupet. Ja, man talar i profana sammanhang om att det är bra att komma ur sin komfort zon. 

Ohh...mina vänner! Vi kommer verkligen att nödgas komma ur våra kyrkliga komfort zoner framöver. Och syndaren kommer att väckas. Det inställer oss till mönstring. Det är Guds nordanvind som föregår sunnanvind, den varma och behagliga. Den du bett om och den som måste föregås av en andlig hunger innan den kan tillgodoses. Väckelsebegreppet som i Guds rike har dessa två väderlekar till sitt förfogande.

Lyssna gärna till min inspelning här. Jag ser möjligen något halv vild ut på stillbilden. Det bara blev så. Det är ingen image jag odlar. Jag vill odla enkelheten.

Res dig upp! Bli en själavinnare.

- Jesus går med dig.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln