_DSC9211-2.Mobilen

Lägesrapport!

Det är omskakande att följa utvecklingen i Europa som också vi just nu är en del av. Det är inte hugget i sten. Inte ens statyer står för evigt kvar på sin plats.

När jag skriver detta så rullar Putins trupper in i Luhansk och Donetsk. Det kommer ofrånkomligt att få långtgående konsekvenser också för oss som nation och ända ner på individ nivå. - Gud är en tillflykt i nöden, väl beprövad! Det kan inte nog många gånger sägas.

Längre fram i veckan har jag möjlighet att gå ut med flygblad igen. Jag kommer inte ut i den utsträckning som jag vill. Ja, tänk flygblad som brukar höra krigen till. De brukar inleda krig och de brukar vara budskaps bärande vid befrielser då de fälls från flygplan. Flygbladen de oslagbara. Men det är inte kriget som är det centrala. Utan evangelium! Det glada budskapet om frälsning för var och en som tror.

Ja, fienden ansätter den som bär ut evangelium. Det sker gång efter annan. Men starkare är han som bor i den troende än den makt som är i världen! Tack till er som tänker på denna evangelistgärning i förbön. - Herren vet om er alla! 

Veckan som gick fick jag återkoppling på en böneduk som gick ut för en tid sedan. Nya bönedukar är också beställda. Vi överlämnar åt Herren alla svar på bön. Det är där frågan ligger och inte primärt på ett evangelistkansli. 

Människor kommer i ökad utsträckning att söka Herren när det blir oroligt. Nöden som är en vägvisare till bön.

Då måste det också finnas tillgängliga vägvisare ute bland människorna.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Märta » Arbetet i Guds rike:  ”Instämmer helt och fullt med Backman "Tack för din klarsyn och tydliga analys!"”

  • Leif Backman » Arbetet i Guds rike:  ”Guds ord är skarpt och klart. Svart är svart och vitt är vitt. Grått blir det nä..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”Forts. Pingstledaren Alm tycks sakna orientering i Skriften såväl som i den andl..”

  • Märta » Nyhemsveckan:  ”I sin slutplädering skjuter han skarpt, pingstledaren. Det tragikomiska är att h..”

  • Leif Backman » Nyhemsveckan:  ”Bibeln säger; "Hur kan en blind leda en blind?" Ärkebiskopen har under sin ämbet..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln