_DSC9211-2.Mobilen

Traktatmissionen!


"Och om jag hade profetians gåva och visste alla hemligheter och ägde all kunskap, och om jag hade all tro, så att jag kunde förflytta berg, men icke hade kärlek, så vore jag intet." 1 Kor.13.

Traktatmissionen kallar!

Jag vill utmana
 dig och uppmana dig att följa i mina steg. Du bör skaffa dig traktater på ett eller annat sätt. Jag kan hjälpa dig!

Om jag kunde exemplifiera alla de möten jag haft där ute på stan, så skulle du förstå att det är Gud som verkar. Hur han sänder människor i min väg och jag får vara till Jesus välsignelse! Det är så påtagligt och stort!

Det enda som krävs är att du har lite mod. Tänk inte på vad du behöver säga. Det ter sig naturligt vad du kommer att säga till varje människa som stannar upp och samtalar med dig. Många för över samtalen på de mest skilda ämnen men håll ditt fokus. Du är där för att presentera Jesus! Och inför det namnet så finns det behov som uppdagar sig hos människor. Den helige Ande står med dig!

Jag gjorde den här traktaten för en tid sedan som jag delat ut i närmare 25.000 exemplar fram till i dag. Jag har fått bett med människor. Jag har fått lyssna på människor. Predikat för människor. Jag har fått döpt till Kristus och hjälpt människor att bli korrigerade i deras tvivelsjuka och skapat hopp och tro!

Så mycket arbete som återstår! Så många möten som Herren ska sammanföra!

När tiden snart är slut kommer vi inte att kunna evangelisera mera. Då kommer vi om möjligt att gräma oss över att vi inte försökte rädda fler för evigheten. Det är detta perspektiv som är så viktigt.

Medan tid är får vi sprida kunskapen om Jesus med den kärlek han ger oss! Det är den högsta av tjänster under den högstes beskärm.

- JESUS går med dig! 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln