_DSC9211-2.Mobilen

Det är ingen saga!


Sist jag stod på stan och delade flyers iakttog jag två personer som snabbt vände på sina mottagna traktater. Med blank baksida. De fångade mitt intresse. Kanske man skulle lägga till ytterligare text också på baksidan, till nästa upplaga?

Mina tankar gick raka vägen till förfrågan; Biograf överlåtes. Ja, ni får förlåta mig men jag menar allvar. Varför har jag sånt behov att komma ut på stan med traktater? Därför det är ett uppdrag som hastar. Jag kan stå där i sex - sju timmar i sträck men blir inte trött och åker motvilligt därifrån. Detta är inte ett normaltillstånd. Och inget skrymteri. Jag är för långt gången för sånt. Jag är havande med en vision!

Men jag vill inte hjälpa Gud med lösningen på en lokal. Det här ska vara omöjligt ända till ett förverkligande.

Idag gick jag förbi biograf "Saga" på Kungsgatan. Jag förde ett inre resonemang huruvida salongen var för stor, för liten eller hade för många salar. Jag fick släppa också de funderingarna. Inte av resignation men av överlåtelse till Herren. Också dessa aspekter är Guds!

Jag ser framför mig hur många människor har detta som sitt andliga hem som idag är hemlösa. Unga som gamla! Förståndet grinade illa när den stora skylten "Saga " kom i blickfånget. - "Du drömmer ", påpekade en röst, medans trons öga redan hade påbörjat demonteringen av Saga skylten och börjat sätta upp nya bokstäver: " T A B E R N A K L E T ". Jag gick segrande därifrån. Jag undrar så vilken lokal det kommer att bli. Ingen får Swisha mig en enda krona för saken skull. Jag returnerar. Så har jag det, mina vänner!

Guds folk behöver en plats där de kan gå "in och ut och finna bete." Där kommer så många frivilliga krafter att frisättas i kärlek till Jesus och Guds verk att... Själar skall bli frälsta!

Jag får ingen ro i frågan. Hade jag haft makten att beordra fram ett synligt resultat då hade jag kanske gått före Gud. Nu måste jag invänta visionen.

Jag är väldigt sugen på att skriva; "Biograf övertages" på baksidan av mina traktater vid nästa upplaga. Men trons övertygelse bidar Guds tid. Under tiden ska jag dela ut mina traktater. I tiotusentals! Och människor ska bli vunna för Jesus! Du får gärna följa med. Men jag står och faller inte med det.

Jag är för uppfylld.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln