_DSC9211-2.Mobilen

Nu på lördag & söndag

I går fick jag hem 7.500 traktater från tryckeriet. Med samma text. Resterande 2.500 befinner sig på villovägar men en god leverantör ersätter förlusten med nya.

Är detta någonting att skriva om? Ja, verkligen! Det kan inte nog proklameras ut det arbete som sker för Jesus. Hur skall annars efterkommande finna exempel och föredömen? Och hur skall glöden ta fyr?! 

På söndag planerar jag att stå i korsningen Gamla brogatan/Drottninggatan igen. Jag ser ju hur Gud koordinerar människors andliga hunger och behov med min närvaro därute. Inte för att jag är något i mig själv men för att Jesus står i centrum. Kunde jag skala av ännu mer för att han skall bli synliggjord då skulle jag göra det. 

Johannes döparen sa; "Det är såsom sig bör att han (Jesus) växer till, och att jag förminskas. Den som kommer ovanifrån, han är över alla; den som är från jorden, han är av jorden, och av jorden talar han." Johannes 3.

Det är så sant!

På lördag är det dopförrättning. Då skall jag döpa två systrar till Kristus. Det är en betjänande uppgift. En del tror att det är villkorat och bygger på meriter i Guds rike. Så fel man kan ha. Nej, det är en frukt från en ringa början av ett evangelisationsarbete. Jag gör bara det jag är kallad att göra.

Denna gång annonserar jag inte ut dopförrättningen inför publik. Det får bli en "begravning i närhet av de allra närmaste" - om jag får låna uttrycket i det naturliga. Några är inbjudna av dopkandidaterna. Bed att Jesus får verksamhetsutrymme på så vis att han kan beröra många. Det gör han. Han som går de vägar han gick förr. Vart är det? Där behoven finns!

- Välkommen på söndag om du har vägarna förbi. Jag ska försöka vara i korsningen vid 15.00 tiden och hela dagen ut. 


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln