_DSC9211-2.Mobilen

Ett parti bönedukar


Nu har jag fått hem fler bönedukar att kunna sända ut. Det är inte en nischad verksamhet jag söker, i brist på annat. Eller en specialitè. Nej. Och det är enkla bomullsdukar avsedda för de som ber mig sända en i Jesu namn! "Trons bön ska hjälpa den sjuke", står det i Guds ord och än råder det religionsfrihet också för kristna att kunna vara verksamma i vårt land!

Har du tänkt på att nästan allt som Jesus och hans apostlar gjorde det var att möta de sjukas behov? Guds ord säger att "först det jordiska sedan det andliga." Ja, så många av bibelns berättelser och rörelser som uppstod i Israel på Jesu tid hade sitt ursprung i att människor blev helade och botade. Jag tror detta inslag, om jag får kalla det så, har kommit i skymundan där pastoralbreven och församlingen som funktion tagit över förekomsten av helandet. Man ber för de sjuka i församlingen, primärt sett. Det har blivit ett internt inslag i den kristna verksamheten.

Men det är inte bara "Petrus svärmor" som kan bli sjuk! Människor kan få sina inre liv förvandlade med denna gärning som inkörsport, det är brett omvittnat i skriften.

Jag är ingen mirakelman. -Men Jesus är det! Om vi går i tro och han får utrymme genom våra liv så kan han förvandla människor. Det tror jag på! Men det är viktigt för mig att framhålla: detta är ingen helig duk i sig. Det är det inte. Det finns inga heliga floder eller vatten eller vävd bomull av helig kvalitet som kan åstadkomma det här. Hälsa kan inte heller köpas för pengar. Det handlar inte från min sida om kommersialism eller personkult.

Detta handlar uteslutande om Jesus!

Jag har sett i skriften att när Jesus oftast togs emot då var det genom att han botade de sjuka. Och han förlät dem deras synder. Det kan inte vi, men han!

En oerhörd nyckel till väckelse och till befrielse och evigt liv för människor!

 
Etiketter: jesus botar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Leif Backman » Herren kallar på dig!:  ”Ett ord från Haggai 1:4 lyser upp när Du talar om ett Guds hus i centrala Stockh..”

  • Thommy » Herren är på din högra sida.:  ”Dick! Den är med övertygelse ämnad för dig och jag hymlar inte. Herren har dig ..”

  • Osomas, Dick » Herren är på din högra sida.:  ”Vem är då på Herrens vänstra sida?”

  • Thommy Jakobsson » Visionen bär !:  ”Leif, Statsbidragen är en stor olycka för kristen verksamhet. Ett stort ämne. ..”

  • Leif » Visionen bär !:  ”Guds Frid, Jag tror att det blir en delning i frikyrkorna och många kommer lämna..”

Bloggarkiv

Etikettmoln