_DSC7559Thommy4.MOBIL

Bönedukar och hjälp i bön

Fler hör av sig och ber om att få en böneduk sig tillsänd. Människor i nöd av olika slag.

När distanser och avstånd hindrar oss från att mötas och det kanske inte finns en fungerande kristen gemenskap på platsen där man bor, så önskar människor få hjälp och ett vidrörande av Gud på detta sätt.

Det är viktigt att avdramatisera duken i sig. Den har bara sin funktion i en troshandling inför ett behov. Man ber någon om förbön som inte kan närvara och som inför Gud bett över duken och behoven. Men det är Jesus som verkar! Gud ska följa varje sådan handling från början till slut och mätta dig med sitt goda.

Gud välsigna dig som vänder dig till Herren och som ropar på hans hjälp. Han ska svara dig. I Jesu namn! Tacka honom för hans ingripande i ditt liv. Det ligger en stor förlösande makt i det.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Märta » Håll ut!:  ”TACK broder! Ett ord i rätt tid. I väntans tid.”

  • Thommy Jakobsson » Vänta tåligt!:  ”Hej Sarah, Ofta är vår frustration relaterad till en önskan om att komma ur ett..”

  • Sarah Karlsson » Vänta tåligt!:  ”Hmmm men om man väntar i frustration....Dröjer det ännu längre då? El uteblir bö..”

  • Stina » En bok låg kvar på hyllan:  ”Tack för det citatet, Thommy! Ja, Tozers skrifter förtjänar verkligen att lyftas..”

  • Leif Backman » Guds frid som övergår allt förstånd:  ”Du rör vid en mycket central punkt som berör oss alla. Här är en tröst, och hjäl..”

Bloggarkiv

Etikettmoln