_DSC9211-2.Mobilen

Inom tio år 

Nu är vi tillbaka i Sverige efter två veckor i Asien. Där solen bor.

Jag vill trots utebliven börskrasch och avsaknad av fientliga styrkor på svensk mark fortsätta att vara alarmistisk. Gud verkar i tiden, med tiden och under tiden. Man är ingen profet bara för att man larmar. Men du är ingen verklig profet om du ser faran, men avstår att larma. Då är du feg och skall stå utanför, skriver Johannes. Var inte feg! Profeterna var alarmistiska. 

Inom en tioårsperiod - om det fortsätter som det har gjort i vårt land - som är ett föregångsland när det gäller samlevnads och genusfrågor, så kommer samhället att vara pådrivande om könsbyte för barn som vill byta kön - utan föräldrarnas samtycke, redan i skolåldern. Barn som under påverkan inte har några preferenser. Barnens rätt i samhället, har du hört det begreppet förr? Samhällets sakkunniga och experter med lagstiftarnas hjälp kommer att skydda en sådan verksamhet under anförandet om ett bättre vetande. Och det kommer att ske i stor omfattning. Ja, det är bättre att göra de ingreppen tidigt i livet, innan puberteten sätter in, och varje individ har rätt till sin egen uppfattning om vem man är eller vill vara. Men allt skall föregå en grundlig utredning först, kommer det att heta. Önskan om en könsneutral mänsklighet är inte en pappersprodukt. Den har starka intressen och har sina rötter i ett andligt sammanhang. 

En gång skall vi bli änglarna lika, står det. Men inte nu! Och inte på den här sidan av viktiga evighetsfrågor. Enligt bibeln så är könstilldelningen av Gud given. Gud har ordnat det så. Men i himlen finns inga könstillhörigheter. På jorden kommer det aldrig att bli himmel - om vi så bytte ut varenda del av vår kropp. Men den nya naturen har vi genom Jesus Kristus som förmår att förvandla oss inifrån. Den omvandlingen är så kraftig att hela människan får ro i själen. Den behöver vi! 

Det heter i Jesaja 13; 

Jag ska göra människor
mer sällsynta än fint guld,
män mer sällsynta
än guld från Ofir.


Märkliga ord. Jorden är ju överfull av människor, ändå så verkade just människor saknas i den här texten eftersom de ansågs som sällsynta. Alltså har en urartning skett. Och män...mer sällsynta än guld från Ofir.

Vi står inför ett stort paradigmskifte. Och vi står i ännu högre grad inför tidsålderns avslutning. Men skall vi få ett nådens år från Herren - då måste det till något omvälvande. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Leif Backman » Var landsätts de ryska fartygen?:  ”Vill påminna om slutorden i Birger Claessons bok Dom över Sverige. "En sak bör, ..”

  • Frans » Inför 2022:  ”Jag såg på Youtube en video från 7/12-21 med Troy Black, "Russia is going to dec..”

  • Märta » "Detta måste hända"...:  ”Tack för att du låter signaler tränga sig genom vår själviska lyckotro! Var trof..”

  • Leif Backman » Kommer Ryssland invadera Finland?:  ”Under 1980-talet fällde en evangelist följande uttalande; "Om Gud kan blunda för..”

  • Märta » På väg mot ett krig?:  ”Intressant och tankeväckande! Uppfordar till att öppna "den gamla Boken" för att..”

Bloggarkiv

Etikettmoln