_DSC9211-2.Mobilen

Vill du bli döpt?

Sedan visade han sig för de elva när de låg till bords, och han förebrådde dem deras otro och hårda hjärtan, då de inte hade trott på dem som hade sett honom uppstånden. Och han sade till dem: "Gå ut i hela världen och predika evangelium för hela skapelsen. Den som tror och blir döpt skall bli frälst, men den som inte tror skall bli fördömd. Tecken skall följa dem som tror detta. I mitt namn skall de driva ut onda andar. De skall tala med nya tungor. De skall ta ormar i händerna, och om de dricker något dödligt gift skall det inte skada dem. De skall lägga händerna på sjuka, och de skall bli friska."

Sedan Herren Jesus hade talat till dem, blev han upptagen till himlen och satte sig på Guds högra sida. Och de gick ut och predikade överallt, och Herren verkade tillsammans med dem och bekräftade ordet genom de tecken som åtföljde det.  Mark. 16:14-20.

Den här texten har alltid varit aktuell. Ja, den är högaktuell. Det handlar om att gå ut i hela världen och predika evangelium. Till omvändelse och dop.

Jag erbjuder dig som läser detta att ta del av bibeltrogen undervisning om dopet, som jag ämnar publicera här på min bloggsida. Vadmer! Skulle du uppleva en stark maning att du vill följa Jesus och bli döpt, så skall jag själv ombesörja det. Du kan kontakta mig så skall vi på tu man hand döpa dig till Kristus. Det gör vi i närmaste sjö. Det behöver du ingen särskilt ordinerad för. Dopet är inget för elitister. Dopet är inte kyrkans män förbehållet. Dopet är till för var och en som tror! Tror du så vad hindrar att du döps? Låt det bli en ny början då du överlåter ditt liv åt Jesus. Det kan aldrig misslyckas. Han tar hand om hela dig!

Jag är övertygad om att möjligheten att följa Jesus och sedan döpas kommer att ha en sådan inverkan på dig och flera, att Guds rike kommer att synliggöras. På många sätt. Det har det gjort många gånger i historien. Här gäller erbjudandet för individen. Det gäller också för dig. Hör av dig så skall vi hjälpas åt att närma oss Jesus och följa honom på en underbar väg. 

Frälsningens väg!


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv