_DSC9211-2.Mobilen

Läget förvärras ytterligare...

Sverige har idag beslutat om ytterligare över 14 miljarder kronor i stöd till Ukraina. Det är det största ekonomiska paket Sverige gett till Ukraina sedan kriget började. Vi har bistått med över 42 miljarder sammanlagt. Men det handlar inte om frystorkad mat eller förstahjälpenkit vi skickat utan högteknologisk krigsmaterial. Bland annat två av de enda stridsledningsflygplan vi äger. Det säger något om hur desperat läget är! 13,3 miljarder av detta bistånd är ren krigsmateriel. I början av kriget skickade vi 5.000 hjälmar - nu materiel till en stridskapacitet på överlägsen nivå. Försiktigheten avtar alltmer och insatsen ökar.

När kan man definieras vara i krig? Hur länge kommer Ryssland att stillatigandes se på när vi ökar på det motstånd de möter på fronten?

Vi lever farligt men har inte haft något val. Vi sugs in i en konflikt ingen av oss önskar. Vi lever inte längre i efterkrigstid.

- Vi lever i förkrigstider!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln