_DSC9211-2.Mobilen

Med JESUS på stan!

Korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan i Stockholm Korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan i Stockholm


I dag blir det fint väder och det passar mig alldeles utmärkt att en ledig dag gå ut med traktater om JESUS till människor. 

Du som idag har kommit att ha fått en traktat och hittat in här på min hemsida ska först och främst veta att du är sökt av Gud, älskad av JESUS och uppsökt av den helige Ande! Vi är alla på resa genom livet och vi har att hitta fram till JESUS med våra liv för att överlämna vår synd till honom. Han tar emot oss som vi är och förvandlar oss! Han älskar oss. Men inte våra synder. Vi bär på en syndanatur. Gud har inte överseende med vår synd. Då hade han inte behövt sända JESUS att dö på ett kors. 

JESUS vill bygga en relation direkt med dig! Det är mitt ärende till dig. Många som kommer till mig inleder med att säga; "Vad är detta?" - Jag står här för att påminna om JESUS, svarar jag. Svårare är det inte. Resten blir ett möte människor emellan där JESUS står i centrum.

Gud välsigna dig att söka dig fram till JESUS! "Den som tror och blir döpt han ska vara frälst" , står det i Bibeln. Vad betyder det? Du går inte evigt förlorad i din synd när du dör. För det gör du annars. Gud vill ta oss hem till honom i sin himmel men han vill utestänga synden.

Därför måste den läggas av vid JESU kors. Det gäller alla!

- VÄLKOMMEN!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » I den Helige Andes tjänst!:  ”Ja, heliga anden behöver oss som redskap ”

  • Thommy » Det finns tre himlar:  ”Hej Mikael Falkenberg, Jag vet inte vad som hänt dig utifrån det du beskriver m..”

  • Mikael Falkenberg » Det finns tre himlar:  ”Hej! Jag gav Gud nästan 8 år av mitt liv och det gav mig absolut ingenting av vä..”

  • Claes Mård » Traktatmissionen!:  ”Ibland är det så att vår Herre tvingar oss till stillhet inte för att vi ska ge ..”

  • mats51 olsson » Traktatmissionen!:  ”Shalom. Blev själv sjuk av statiner. Gammal i förtid. Ont i leder. Onaturligt tr..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln