_DSC9211-2.Mobilen

Älskar dig JESUS!


Jag är svag för Hammondorglar. Hammondorgeln med den roterande turbinen i högtalaren som kastar runt tonerna i sin omgivning i ett mäktigt vibrato. I biografen i Stockholm ska vi ha en Hammondorgel. Ja, visionen lever fortsatt! Visionen som inte har rört sig en millimeter framåt i ett förverkligande. Gud kommer när tiden är inne! Då kan det gå fort men det kan också ske under sakta gemak under iakttagande. Likt en soluppgång. Hos Herren är makten, han som har förkärlek till dån. Det är Gud som har tiden till sitt förfogande. Han har ingen klocka men han kommer alltid i rätt tid. Hur kan det komma sig?

Han är Gud!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nina » - Kom till Jesus! förvandlas!:  ”Томми ты молодец. Приятно видеть открытого человека. Который способен делать доб..”

  • Upp 13:17 » Tio tusen flyers!:  ”Amen! Halleluja! Glädje i Herren är vår starkhet. Och glädje följer i spåren nä..”

  • Ester » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt i..”

  • Upp 13:17 » Gensvar till Daniel Alm :  ”Dessa samfundspåvar saknar insikt vilket bevisas av dem själva iom att de gått i..”

  • Leif Backman » Ett inlägg till Daniel Alm:  ”Sanningen biter när den träffar. En rättmätig fråga till Daniel Alm, och många p..”

Bloggarkiv

Etikettmoln