_DSC9211-2.Mobilen

Presentera Jesus för andra!


En broder kontaktade mig som nåtts av sin kallelse att sprida kunskapen om Jesus sin frälsare. Nu har jag hjälpt honom med en beställning av traktater. Underbart! Det finns så många hinder på vägen att övervinna men för den som fått en kallelse finns inga hinder. Det är ett verk av den Helige Ande som ger varje evangelist kraft till att övervinna allt.

Jag är så glad för min broder i Småland som tagit detta initiativ. Gud välsigne dig i ditt kommande arbete! Den Helige Ande som är den bäste strategen och den bäste koordinatorn leder arbetet i Guds rike. 

I går var jag förbi Gamlabrogatan i annat ärende och har väl aldrig sett så mycket folk på stan. Men jag var inte i tjänst. Mina armar och mina ben saknade då traktatbuntarna och ville inget annat. Den helige Ande är alltid villig. Köttet är ur dessa aspekter alltid så svagt.

Bli fylld av den Helige Ande! Bli en övervinnare. Bli en segervinnare. Bli en själavinnare för Jesus. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln