_DSC9211-2.Mobilen

Tusen människor !

Korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan. Där brukar jag stå. Korsningen Gamlabrogatan - Drottninggatan. Där brukar jag stå.


I dag blev det nästan sex timmar ute på stan. Tusen traktater blev utdelade och många människor fick en påminnelse om Jesus.

Flera fina samtal och många kristna som gav sig till känna. Särskilt tänker jag på en sökande kvinna som fick förbön där i korsningen som nyligen hade fått en svår sjukdomsdiagnos. Hon var på väg till sjukhuset för konsultation. Jag ber att Jesus ska gripa in i hennes liv och att det ska främja hennes gudstro. En annan man fick också förbön där ute, mitt i det fria. 

Jesus är en bönhörande Gud! Han ber också för oss, står det i skriften. Ett märkligt faktum. Men om han ber för oss då kan vi vara säkra på att svaret inte uteblir. Jesus har sagt att all makt är given honom i himlen och på jorden. Om vi så har en bedjare i Jesus då kan vi vara fullständigt trygga. Då kommer han att göra bruk av sin makt och ge oss bönesvaret!

Nu ser jag fram emot nästa tillfälle ute på stan.

Ta emot Jesus i ditt liv. Vill du ha förbön eller vill följa Jesus i dopets grav, då ska du bara höra av dig så ska vi ordna med dop.

Gud välsigna dig!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln