_DSC9211-2.Mobilen

Att leva för Gud

Aiden Wilson Tozer eller mer igenkänd som A.W Tozer, en profetgestalt, slutade sina dagar den 12 maj 1963. Det är länge sedan nu. Men hans böcker lever kvar.

Jag vill bevinga några meningar av Tozer denna dag. En gudsmans ord som kan få oss att höja oss över vår samtid. Tozers meningar säger så mycket om en position i Gud, om en hållning vi alla kan eftersträva och jaga efter, träna oss i eller rättare sagt komma in i. Den som lever i detta förstår dess sötma. Den som smakat på det önskar mer! Det är det inneboende livet med Gud som reagerar så. Den av Gud berörde ser Gud i allt och vill vara honom till behag.

" Om Gud ger dig några år till, kom ihåg de är inte dina. Din tid måste ära Gud, ditt hem måste ära Gud, dina aktiviteter måste ära Gud, allt det du gör måste ära Gud. "      -   A.W Tozer   -


Detta gudslivets måsten. Som världen inte kan förstå.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Stina » Jesus !:  ”Stämmer helt in i vad du säger! Var tvungen sjunga sången för mej själv. Men Pel..”

  • Helene » Jesus Revolution:  ”Hej! Jag kommer gärna till Stockholm vid tillfälle. Väntar in tills Herren har b..”

  • Siri » Jesus Revolution:  ”Jesus is the revolution for the people!”

  • Thommy » Mannen med vilddjursklor:  ”Ja, det är det bestående intrycket också jag har av den museiintendent som förev..”

  • Berno » Mannen med vilddjursklor:  ”Värmlands museum i Karlstad framställer Boltzius som en bedragare och alla "bevi..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln