_DSC9211-2.Mobilen

Att leva för Gud

Aiden Wilson Tozer eller mer igenkänd som A.W Tozer, en profetgestalt, slutade sina dagar den 12 maj 1963. Det är länge sedan nu. Men hans böcker lever kvar.

Jag vill bevinga några meningar av Tozer denna dag. En gudsmans ord som kan få oss att höja oss över vår samtid. Tozers meningar säger så mycket om en position i Gud, om en hållning vi alla kan eftersträva och jaga efter, träna oss i eller rättare sagt komma in i. Den som lever i detta förstår dess sötma. Den som smakat på det önskar mer! Det är det inneboende livet med Gud som reagerar så. Den av Gud berörde ser Gud i allt och vill vara honom till behag.

" Om Gud ger dig några år till, kom ihåg de är inte dina. Din tid måste ära Gud, ditt hem måste ära Gud, dina aktiviteter måste ära Gud, allt det du gör måste ära Gud. "      -   A.W Tozer   -


Detta gudslivets måsten. Som världen inte kan förstå.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Conny » Gud väntar ibland med svaren.:  ”Mycket bra angående Gud hör bön. Yes så är det som du beskriver. Gud är stor och..”

  • Elena Frödin » Ett under och ett tecken!:  ”Amen! Vilken kraft det är i hans namn. Wow”

  • Thommy Jakobsson » Kvinnan på bussen...:  ”Siri! Det är sant. Har också läst om den berättelsen. Det sägs att Smith W. int..”

  • Siri » Kvinnan på bussen...:  ”Jag läste om Smith Wigglesworth en gång då han bara gick igenom en fabrik där må..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln